Cena inseminace. Jaké jsou náklady na celý zákrok?
Ahojky holky, nevíte náhodou kolik stojí inseminace ? Ze vezmou mého manžela sperma a vloží to do mě 😌 nevím jak to jinak popsat . Na internetu se to nemuzu nějak dočíst kolik stojí cely zákrok . Děkuji
Nekde je to komplet hrazene pojistovnou, nekde se plati za inseminacni pipetu (treba tisicovka)
@mdch91 a Kolín ? Zkušenosti prosím holky
@popelkaa23 V Kolíně jsem neplatila nic, pouze malý doplatek za ovitrelle a ustrogestan 🙂 To bylo do 200,- myslím 🙂
@petulles a povedlo se ?☘️☘️
@popelkaa23 já byla na inseminaci v Brně na Obilňáku a platila jsem za injekce (Puregon) nějakých 1800,- za Ovitrelle a Amalgen 900, - a za inseminaci 1200,- Bylo z toho ale jen biochemické.
@popelkaa23 Povedlo, ale přirozeně nakonec 🙂 Po prvním pokusu byly zjištěny leukocyty u manžela a nedařilo se zalečit, tak nam to stoply a během toho lítaní po doktorech se to nějak samo vyřešilo a bylo to 😁❤️ Nicméně mohu i tak doporučit, na nic se nečeká a hned to řeší, od prvního sezení to šlo raz dva 🙂 Držím palce!! 🍀
Plzeň 1500kč
@popelkaa23 mne v Koline na druhej pokus, ale asi to uplne nesouviselo s Kolinem, ale s tim, ze jsem skocila ve stresujici praci. Neplatila jsem taky nic, ale je to uz pres 3 roky

@popelkaa23 Ahoj, navštěvovali jsme CAR několik měsíců a 2x podstoupili inseminaci. Vše zdarma. Platila jsem pouze injekci Ovitrelle. Myslím, že to bylo kolem 800,- Jiné léky nebo podpůrné produkty jsem nebrala. Ty si také hradíš.