Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
To jsem na to zvedava, posledni dobou mam nejak smulu, vcera jsem jenom prosla bez listku metrem a uz me chytil revizor, jsem byla pekne nastvana...
@petrita83 já taky,do pěti dnů mám dostat mrchu,ty jo to už je druhá od IVF..to to letí,ale nic to nemění na tom, že už asi dvanáctý den špiním..nesnáším intimky,Lovásová mi v mezidobý navrhla IUI,než budou všechny výsledky, ale asi na to nepůjdu,když si představím,že po každé pomoci z Caru půl měsíce špinim a nemůžem se snažit přirozeně, to už mě taky neba... 😒
Petrita za 700, asi budu jist do konce mesice suche rohliky, v praci je to des, vsichni mluvi o propousteni a panuje tu nervozita... Na konika koukam v mobilu...
@majcam já vim je to děs..to mě už to snad přešlo, ale zas nevim kolikátej den cyklu teď vlastně jsem , když podle Lovásové jsem to měla mít až za 14dní a měla jsem to už min.týden , ale jen 2dny..já bych IUI asi zkusila..uvidíme co mi dnes..nebo zítra řekne...potřebuju plán, stůj co stůj 😀
dark: tak drzim palce at se to tebe netyka to propousteni. Jiank s revizorem to je ale smula
@petrita83 já bych DC počítala od toho minulého týdne jak si to měla 2dny,když jsem se ptala dr.,jak mám to špinění (byla jsem u ní,když jsem 4dny špinila),kdyby se mi to další den rozjelo do mrchy,tak jestli to mám počítat jako DC, i když bych to dostala vlastně do 14 dnů,tak mi řekla,že jo,že to mám počítat,i když by to nebylo v obvyklém termínu. I když u tebe to mohla být krev,jak se čistíš..., 😒
Tak jsem objednala tu imunologii a jsme objednaný k dr.Vorlíčkové,akorát ta prý sídlí o pár čísel dál,než mám uvedeno na žádance,no tak snad mě pochopili a nejsme objednaní třeba na pyly 🙂
@majcam díky, tak já to tak budu počítat 😀 cítím se jak kdy, ale myslim že už je to lepší..zkoušim na to zapomenout(ale po každý když jdu do Gennetu a vidim všude ty těhulky tak je mi zase hůř 😢 ..ale zkoušim plánovat co dál..tak doufám, že se dnes dovolám a uslyšim nějákej new baby plan..nejvíc se bojim toho , že při dalšim IVF nezůstanou zase žádný sněhuláčci..pak to bude děsnej stres...
A co ty?fakt nezkusíš IUI?
majcam: myslim ze to jsi asi nebyla jedinna. Ja na imunoogii byla u pani primarky. Ale myslim ze ty jejich dve ordinace moc daleko od sebe nesidlej
dark: jo to mas pravdu. Clovek by byl mozna klidnejsi ten den, kdyz by vedel ze ma volat az druhy den......

Ahoj holky
@darkwitch
@petrita83 ty jo,to je furt nějaké zdržování u vás,dejte odpo vědět,třeba už to bude ta 0...