Co znamenají slabé čárky 11. den po embryotransferu?
Ahoj ženy,můžu se zeptat,nevím co si myslet,jsem 11.den po ET , udělala jsem ráno 4 testy,dva nic a dva slabé čárky,vidíte něco 😀🙌 ?

@squezy díky ☺️no taky si říkám že zkusím spíše za dva dny a pak mám pondělí krevní...tak snad.☺️🙌
@nevimnevim25 podle me to vypadá moc hezky 😉
@squezy děkuji moc to potěší,dávám si rezervu abysme nebyly zklamání ale zas si říkám furt je to lepší než nic .🙌☺️
Urcite tam je slaba druha carka 👍😊
Myslím, že jsem testovala ve stejný den jako ty a taky tam bylo něco mezi duchem a čárkou. A zrovna to dělá úkol do předškolního kurzu 🙂
@uzivatelkapetra 😀😍😍
@uzivatelkapetra díky za názory ☺️🙌tak ať se daří s přípravou .😃😃
Něco tam vidět je, ale zatím slabý náznak. Brala bych za směrodatný TT ze 14.dne po ET 😉 Já jsem třeba měla viditelného ducha už 8.den a pak 14.den neuvěřitelné dálnice... Každopádně držíme palce a pak napiš, jak jsi dopadla na krvi 🙂
@rosalindamelinda já se bála testovat dříve i dnes jsem byla z toho nervózní ale dám tomu ještě čas....přece jen ta krev bude jistější ,,díky za reakci .
Ja druhou carku taky vidim.Zkus v nedeli testovat zas.Ja delala 6.den po ET test a uz jsem mela ducha,ktery byl ale videt,7.den uz to byla takova carka jako mas ty.Ale nekdo ma pozdeji,kazda jsme jina a kazde stoupa HCG jinak.Me cekat KET ted v unoru, takze jsem taky zvedava.Jinak drzim moc palce,at carka sili a verim,ze bude🙏🏽❤️.Informuj😊
@peta19888 určitě dám vědět a děkuji za každou radu všem .
@peta19888 ahoj ☺️od včera jsem začala špinit není to krev ,spíš výtok ale jsem z toho nervózní..😵💫😵💫celou dobu jsem v pohodě až toto mě trošku rozhodilo.,na poslední chvíli,nevím co si o tom myslet .

@nevimnevim25 vidim,ale ještě bych počkala za 2 dny 😉