Dva ceníky v Reprofitu - v korunách a eurech
Ahoj snazilky, resim delsi dobu uz dilemma ohledne ceniku v Reprofitu v Brne. Maji cenik v cestine za ceske penize kde ivf je 26 tisic ale neobsahuje asistovany hatching, prodlouzenou kultivaci a ICSI. Me tim ze ziji mimo CR hned nabizi cenik pro cizince v Eurech kde je to ivf za 1950 euro coz je asi 52 tisic ale zato obsahuje prodlouzenou kultivaci I asistovany hatching i ICSI. Nekde sem cetla ze kolikrat ten asistovany hatching neni potreba ani prodlouzena kultivace tak nevim zda si nemam vydupat pouze v ceskych a pripadne si zbytek priplatim az podle toho co bude.
Prosim zkusene nebo ty co si timto uz prosli. Poradte. Ja sem z toho jelen jak blazen, Za 3 tydny mam letet z UK do CR a vubec netusim co mam delat. Moje dr Kneslova mi dava automaticky ceny v Eurech se vsim vsudy ( vymlouva se ze na cesky cenik nemam narok pac nemam ceske pojisteni) a moje koordinatorka Holcakova mi dava ceny v ceskych tim padem 26 tisic.
Tento vikend bych si chtela udelat jasno posbirat co nejvic informaci a napsat jim ze co a jak. Nejradeji bych napsala Dr Otevrelovi aby si na klinice udelali poradek ze mi kazda pise neco jinyho a vzdy jsou jine vymluvy proc musim mit platbu tak anebo tak.
Prosim poradte co byste udelali vy.
dekuji
Ahoj, ja bych si stala za ceskym cenikem..tj samostatne IVF a pak priplacet za jednotlive ukony...jen k tomu zakladu, pokud budes stimulovat, pocitej s dalsi polozkou za leky.
Nechapu pristup, ze music za 52, ze nemas ceske pojisteni, kdyz si to stejne hradis sama? Nebo jestli nejde o to, ze u ceskeho zdrav. pojisteni mas hrazene ty ruzne ukony mimo...jako konzultace, vysetreni, hormonalni testy a spermiogram apod? Za ty jsem totiz neplatila. Zkus se na to zeptat. Ale je divne, ze jedna rika tak a druha jinak

nikdo?