icon

Existuje naděje 5 dní po embryotransferu?

annoonniimm
21. led 2022

Ahoj, jsem 5 den po ET. Zavedeno 5 denní embryo a na testu tohle. Dělala jsem test i 3 dny po ET a skoro nic vidět nešlo. Myslíte, že je naděje?

Existuje naděje 5 dní po embryotransferu?
mimco
21. led 2022

@annoonniimm možné to je, já taky testovala vždycky takhle brzy👍

annoonniimm
autor
21. led 2022

@mimco a povedlo se?

mimco
21. led 2022

@annoonniimm u mě to už je dávná historie…
Povedlo několikrát, ale nikdy to nemělo šťastný konec - problém na straně partnera… tím se nenech vykolejit.
Vypadá to velmi dobře, držím palce 🍀

handulkak
21. led 2022

@annoonniimm já měla pěknou už čtvrtý den po KET pětidenního. 🙂

sorboni30
22. led 2022

@annoonniimm pozor tehu test muze byt pozitivní i po lecich ktere ti davaji pri ivf.. Některé maminky to tak mely. Jinak 5 den po 5 dennim et uz by melo byt videt

lydiee
22. led 2022

@sorboni30 Můžeš mi, prosím tě, napsat, o které léky se jedná? Název nebo skupinu těch, které dělají pozitivní tehotensky test? Děkuju

lydiee
22. led 2022

@annoonniimm vypadá to moc pěkně na 5.den po transferu pětidenního embryjka. Držím pěsti, hlavně, ať čárka sílí a vše jde tak, jak má🍀

mimco
22. led 2022

@sorboni30 to může, ale to by znamenalo, že ten test 3 by musel být ještě silnější než 5 den, dělá to tušim puregon, zkrátka leky, které obsahijí hcg, ten se píchal v den transferu, pokud nebyla dostatečně vysoká sliznice děložní. Ale pomalu z těla vyprchává…

lydiee
22. led 2022

@mimco jo, a nebo třeba i Ovitrele to může dělat. Špatně jsem to asi pochopila

annoonniimm
autor
22. led 2022

@lydiee dnes je silnější bych řekla a jsem 13 dní po ovittrele a smažíme se dlouho a vím že tohle určitě už ovittrele není jen beru amalgen na udržení

handulkak
22. led 2022

@annoonniimm ovitrelle bych řekla, ze to nebude, protože to by nebyl tamten negativní. 🙂
Ale jak říkám, já měla fakt pěknou už čtvrtý den, pak už byla jen silnější.

sorboni30
22. led 2022

@mimco jo léky které obsahuji hcg. Ja presne nevim jak se jmenuji, je dobre se zeptat dr. Ja mam po ivf 7 lete kluky dvojčata a uz je to dlouho takze si to fakt nepamatuju 😀 Jen vim, ze to matlo takze počkat s testem pozdeji to uz vyprcha z toho leku.. a ukaze mimi 😉

kelerub
22. led 2022

@annoonniimm paráda, tohle už je regulerní čárka. Takovou jsem měla snad až desátý den po transferu. Tady už je na místě gratulace. Tohle po Ovitrelle není ani brk 👍

sadovka
5. únor 2022

@annoonniimm můžu se zeptat,jak to ve tvém případě dopadlo?🙂 A nemáš prosím vyfoceny testiky den po dnu za sebou? Jsem ve stejné situaci a ráda bych porovnala 🙂🙏

annoonniimm
autor
5. únor 2022

@sadovka fotky nemám, ale vše je zatím v pořádku jsem v 6tt za pár dní jdu na kontrolu

klarinet30
Autor odpověď smazal