Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
Holky nebojte, to cestovani zvladnete...a jsem se taky obavala, ale bylo to v pohode 😉
Ahoj holky,
tak první dojmy z Heliosu dobrý. Sice byli na začátku trochu zmatky,sestry pořádně nevěděli na co mi mají brát krev,vzali mi něco na imunologii a pořád chtěli HP,ale ten jsem si vezla sebou. Přítel odevzdal vzorky na andrologii a pak jsme byli u koordinátorky. Vzala si ode mě všechny zprávy co mám z předchozího CAR,vysvětlila jak to tam chodí a 14.2 jedeme na konzultaci tak pak teprve budeme moudřejší. Včichni tam jsou moc fajn. Zpátky jsme nejeli po dálnici a bylo to asi lepší.
@andulka79 do Elišky už nepojedem,nebyli jsme z toho nadšení. 🙂
@jarmisek všechno se dozvíme až toho 14.2. Jsem sama zvědavá
Mam trochu nizsi AMH a byla jsem dost netrpeliva 😎 😝 ale reagovala jsem uplne ukazkove, vsechny foliky rostly rovnomerne, tak proc to menit 😀
Jasně proč měnit zaběhnuté a ted to bude jen a jen lepší....doufám,že budeš podávat zprávy.. 😉 😉
Cau holky, jak se mate? Ja n a sobe konecne pozoruju,ze jsem tehotna-naskocily mi v obliceji pupinky a jsem unavena...mam dnes zrovna volno,tak od rana lenosim,ale doufam, ze ta unava brzy prejde a budu mit chut jeste chodit do prace🙂Protoze predstava, ze budu uset vylézt z postele se mi opravdu nelíbí...vzala jsem si sem dokonce i notebook 😀
Máš pravdu jedno jaký protokol,hlavně ať je super výsledek.....
@katuleb Já si píchala Pregnyl, alespoň si myslim. Ovittrele v předchozím centru. Ale když jsem pak byla na KETu, tak mi dávali taky injekci, aby mi prasknul folikl, kterej tam byl zrovna nachystanej a jelikož zrovna neměli Pregnyl tak mi dali něco jinýho na co jsem si musela 200,-Kč doplatit. Bohužel značku už nevim. Prý zrovna měli výpadek Pregnulu. Tudíž záleží zřejmě na momentální dostupnosti toho či jiného léku.
@katuleb to chtějí asi všude. Já zrovna řeším jestli nemám změnit obvoďáka. Tomu mému je 58 a mám ho dost daleko. Teď tady otevřeli nějakou ordinaci. Jmenuje se to Moje ambulance a tam budou obvoďáci od 7 do 19h. Mají tam EKG i CRP a objednává se tam telefonicky,takže se tam prý nečeká dlouho. Teď tu nabírají nocé pacienty. Mám to 5 minut autobusem nebo 20 minut pěšky. Pořád váhám...

@danaho jj Eliška bez signálu 🙂 ..tam se tu schovávají Brňáci pokuď chtějí opravdu vypnout a nechtějí být rušeni 😅 ...z dálnicí máš naprostou pravdu..projedu si ji tak dvakrát do roka a jsem vytřepaná na dalších 5let dopředu 😠 .Jo vše v pohodě jen kdyby mi nebylo tak špatně...zatím nezvracím to zvládám,ale než se ten žaludek zaplní a pak do sebe musím celí den něco cpát nesmím vyhladovět ☹ ,ale z takovou budu mít těch 30kg nahoře ještě dřív jak s klukama 😢 .Na tu kontrolu jsem se rozhodla jít už zítra...tak páááá