Helios Brno. Jaké máte zkušenosti s IVF?
Ahoj Snažilky chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s IVF v Heliosu v Brně??? Chodím tam několik let a právě jsem prošla prvním neúspěšným IVF.Chtěla bych znát zkušenosti ostatních pomůže mě to při rozhodování do dalšího pokusu.Moc a moc díky!! 🙂
@ilonar @dadakin @jarmisek @danielahe Ahoj holky,moc děkuju za podporu. 🙂
Příští pátek máme schůzku s genetičkou i Texlem, mám domluvený i UTZ,zamluvené ubytování do soboty kdy by měl být KET. Jsem ráda ,že tam budou oba. Volala jsem také genetičce z našeho bývalého CAR byla skvělá.Asi to nemusí být zase takový problém a ta šance na normální život je hodně pravděpodobná. Nechám si to stejně znovu vysvětlit ať víme víc názorů a můžem volit jestli zavedeme nevyšetřené embryjko a nebo to s tou chybou. Jo a prý takových chlapů běhá po světě ani to nevědí a navíc jsou to prý krásní a velcí chlapi.
Ahoj holky jsem tu nová a ráda bych se k vám přidala. Během 14 dnů jdu na ket z 4IVF. Děti ještě nemám a tak to pořád zkouším i když tohle je asi moje poslední šance, jsem samoplátce tak už mě to teď stálo dost peněz. Ale mám z toho 4.IVF 4 mrazáčky tak uvidíme. Je strašně fajn že tu jsou lidičky který mají stejné zkušenosti a můžem si je navzájem předávat.Holky tak hlavu vzhůru a nevzdávejte to. Já vám všem budu držet palečky a brzy se ozvu jak to semnou vypadá.
😉
@danaho To jsou věci... Bavili jsme se o tom s chlapem a ten okamžitě říkal, že by do toho šel. 😉 Ono člověk nikdy neví, jestli se embryjko chytne nebo ne a kdyby je nevyšetřovali, tak by to člověk ani nevěděl. Asi nad tím někdy člověk moc přemýšlí. Člověk nikdy neví, zda jeho děťátko bude zdravé nebo ne, a ke všemu dokonce, když jsou děti s nějakým postižením, tak většina postižení je způsobena nesprávně vedeným porodem, a to říkám, protože v té oblasti pracuju. Ale taky bych hodně dala na vysvětlení, a každopádně ať už se rozhodnete jakkoli, máš moji podporu.
@jawuna ty uzliny nejsou patologický jsou pozánětlivé je pravda že jsem toho přechodila hodně dokonce ve 30letech mě zjistili že jsem prodělala mononukleozu aníž bych o tom věděla. A ta štítná je normální nic nenašla takže můžu plánovat stimulku chtěla bych o prázdninách nechci nic unáhlit a dát tělu pauzu od hormonů během roku 4 stimulace je dost.
Ahoj holky 🙂
@dadakin ty tu odpočítáváš měsíce a za chvíli bude zase zima. To nééé. 😠 Co je kolem Heliosu hezkýho,kam se tam máme jít podívat? Budeme tam mít příští týden mít v pátek odpoledne volno tak dej typ. 😉
@kinos nejsi moje příbuzná? U nás jdou taky všichni v dubnu. Začíná přítelova mamka 16.4. a pak pomalu každý den má narozky někdo až do 27.4 kdy má moje mamka a synovec. A já asi KET 🙂 Už se těším až nám prcka ukážeš 😅
ahoj holky taky jste si některá před ketem píchaly 3,5 a 7 den jednu dávku merionalu? Já jdu deváty den na kontrolní ultrazvuk a pak uvidíme. Možná je to kvůli tomu abych měla vyšší sliznici. No uvidíme co mi v pátek řeknou 😖
Ahojky kočky,tak dneska jsem potkala naši mudr a ona mě říká jo máte v krku hemofila stav te se tak jsem jí rovnou donesla zprávu z UTZ štítné řekla mě že mám ještě aji zlatýho stafilokoka tak mám ATB Biseptol na 5 dní. No super doufám že se ho zbavím a výlečím to!!!
@danaho čeče nevím kam bych vás poslala v Brně v okolí Heliosu no zastávku trolejákem hore můžete sjet do Botanické zahrady a tam je krásně.

@danaho tak to mi je lito 😔 , ja bych nevedela, jak se rozhodnout, ale asi bych si dala schuzku s texlem, a jak se znam, tak bych prdikovi sanci dala 😵 ....nechci niz zlehcovat, ale muj syn ma adhd a je nekdy tedy vetsinou na odsterl 😅 , vybuchy vzteku mame taky, nastesti, cim je starsi, tak tim je to lepsi. Cim vic to ditko ma lasky a opory tim je stastnejsi 🙂 . At uz se rozhodnete jakkoliv a dopadne jakkoliv, tady budes mit oporu 😵 , drz se.