IUI, povedlo se někomu? Po kolika pokusech?
Ahoj, jsem tady zase 🙂
Chci se zeptat, povedla se někomu inseminace? Po kolika pokusech? Na co se těšit a čeho se bát? :O 🙂 Děkuji
My měli problém-manžel měl pouhé 2 % dobrých spermií. Máme 6letého syna, kterého jsme počali bez problémů. A teď toto...V dubnu a srpnu jsem byla na klasickém IVF v Podolí. Bez úspěchu. Byla jsem u své standardní gynekoložky, sledovalal mi folikuly..jeden byl dominantní. Tak jsem si píchla Pregnyl (v úterý 27.10.) a ve čtvrtek 29.10. šla do Iscare na inseminaci. Nemusíš se ničeho bát. Manžel tam byl v 10, já ve 14. Na koze přes takovou injekci ti to tam dají. Nemá se potom sportovat. Hezky mi to vysvětlila doktorka--když jsou nekvalitiní spermie, je pro ně problém děložní hrdlo. A oni to dají až za to hrdlo..No a výsledek: jsem těhotná. Po první inseminaci. Také jsem jedla kyselinu listovou, i manžel, pak jsem pila kontryhelový čas, jedla dýňový olej...
Já se právě obávám, že nám to nevýjde :( Všechny právě víme, že jsme kvůli nedaření psychicky vydeptané. Jsem na dně a vyčítám si interrupci na kterou jsem musela před dvěma lety :( Vyčítám si to denodenně každou hodinu, minutu i sekundu :( Těším se na den kdy se na Těhotenském testu ukážou // :( ;) Ale to je z cesty. Beru asi měsíc na podporu vitamíny GS Mamavit tam je samozřejmě taky Kyselina Listová akorát přítel nebere protože zatím ještě čekáme na výsledky spermiogamu, ale jsem hrozně vynervovaná a to mi to řekli dneska všechno teprve :/
já byla ještě víc...byla jsem totálně v pr...pořád jsem na to myslela....pořád. ve dne v noci. 2 pokusy na IVF a nic...byla jsem špatná. brečela v autě. pořád.
já prosila i anděly o pomoc....tak abys věděla, jak velkej zoufalec jsem byla. Je mi 37, manžel 2% a podívej se ... doufám, že jsem tě aspon trochu potěšila.... zajímalo by mě, co máš za sebou...jak dlouho se snažíte. proč jdeš na ins.
Já dneska v MHD :( Bylo mi jedno kolik je kolem mě lidí :( Prostě to ze mě vyšlo hned kdy jsme odešli z Gyncentra :/ Takže mám naději?! 🙂 Povzbudila jste mě aspoň trošičku. Moc děkuji 🙂 Snad se nám to taky povede na poprvé 🙂
ok jasný!
já se za ty anděly taky styděla 🙂 ale vzala jsem to komplexně 🙂
...kam mi to přijde? jsem tu uplně nová. a drobet se nevyznám.
Jo takhle 🙂 Máš nahoře u blogů a tak moje zprávy nebo tak něco ;) Já jsem přes m.modrykonik... Takže to mám dole 🙂
Taky by ti mohlo do nastaveného E-mailu přinít upozornění 🙂 Stačí kliknout na odkaz a nasměruje tě to 🙂

ahoj, já jsem zářný příklad.