icon

IVF s minimální stimulací, tzv. nativ IVF

hello_kyttinka
9. zář 2011

Ahojky, nevím, jestli už nějaká diskuse s tímhle názvem neexistuje,...
Chtěla bych vědět o IVF nativ co nejvíc informací. Zajímá mě i cena a všechno kolem...
Budu moc ráda za Vaše informace, případně zkušenosti...

leny11
15. lis 2012

Ahoj, pár diskuzí na toto téma tady je.
Chodíš do nějakého konktrétního CARU?Já jezdím do Motola a mám za sebou 5 nativů s minimálkou.Tady stojí nativ s ET 7.500,-kč je to fakultní nemocnice a řekla bych , že je jedna z nejlevnějších.Pak si připlácíš léky, ty v ceně zahrnuty nejsou.Jinak zkušenosti s nativem mám lepší než s klasického IVF.Při natiivu jsem měla zralá vajíčka a také ET.Vajíček se získá míň, ale měli by být kvalitnější.Bohužel se nezadařilo ☹ .V CARU ti doporučily nativ?

katerina99
18. lis 2012

Ahoj, zajímalo by mne, kolik jsi měna u minimálky vajíček. Děkuji.

petriska
19. lis 2012

@katerina99 Ahoj Kači, já mám za sebou 3x IVF s nejvyššími možnými dávkami hormonu a ziskem vajíček: 1.IVF 6, 2.IVF 6, 3.IVF 12. Teď jsem podstoupila minimální stimulaci Clostilbegytem a zisk 5 vajíček!!! ;) Takže pro mě úplná paráda. Oplodnily se 4, po prodloužené kultivaci 3 blastocysty! O lepším výsledku se mi ani nezdálo. ;) Ty se chystáš na minimálku?

leny11
17. pro 2012

Ahoj tak to jsi měla hodně vajíček , já měla jednou 2 a jinak vždy jedno, i když teď naposledy jsem neměla žádný ☹ .