Jak dlouho trvá IVF a jaké jsou šance na úspěch?
Dobrý den, chci se zeptat byl tu někdo na IVF? A jak dlouho to celé trvalo? A povedlo se to někomu hned na poprvé? Děkuji
@wladimira mám transplantované srdce a bohužel nemůžu otěhotnět normálně kvůli nějakým praskum.
Otěhotnět touhle cestou je pro lékaře lepši z důvodu toho že budou vědět kdy se to stane a kvůli změně medikace
@wladimira a jak je to s pojišťovnou?
@terkajemojejmeno no já nevím, mi přijde že IVF je šílená nálož na tělo. Já mám nemocné srdce, byla jsem na operaci, v těhotenství mě jen víc hlídali, ale já nemám transplantaci. IVF taky není 100%, že to hned vyjde. Proč nestačí IUI (bez léků, prostě manžel dá spermie do kelímku a ty spermie aplikují k vajicku)? Nebo folikumetrie- naplánovaný sex?
@terkajemojejmeno Jak píše
@jolal …..nejdříve si domluvte konzultaci řeknete vás problém a podle toho se dozvíte co a jak třeba ani IVF nebude potřeba a bude stačit IUI (inseminace) ta je v některých centrech zcela zdarma jinak cena IVF je dost náročná nás to zatím stalo přes 51 tisíc
Duben 2021stimulace a odber vajicek( bylo jedno nedozrale), květen odber vajicek, dvě transfer, 1.6.pozitivní testik. V únoru se nám narodil chlapecek
Jo a bylo mi už 41 když jsme podstupovali IVF
@marselina a na kolik vás to vyšlo?
@terkajemojejmeno celkem kolem 50ti tisíc.
Pojistovna vzhledem k mému veku nám neprispela nic
@terkajemojejmeno ahojky, nám vyšlo první IVF z ETu máme dvouletého syna a z prvního KETu mám teď pár dní do termínu porodu... Pokud chceš víc info ohledně Ivf, pojď k nám do skupiny https://www.modrykonik.cz/group/2336/ holky jsou tam super, podpoří, poradí, zkušeností hromada, takže cokoli Tě bude zajímat, tam se téměř vždy dozvíš 🙂 jinak držím pěsti ať se brzy dočkáš miminka a jste oba zdraví a v pořádku 🍀
@zet83 a podle čeho soudí má pojišťovně kdo to má zdarma a kdo ne? Já slyšela že 3 pokusy jsou zdarma
@terkajemojejmeno je tam určitá věková hranice. Byla do 39let, teď je do 40.
My jsme šli do centra,když mi bylo 37. 2xIUI neúspěšně, samotný ET jsem podstoupila asi za 4 měsíce,nejdelší bylo čekání na výsledky z genetiky. Tam se to protáhlo. IVF vyšlo,ale skončilo ZT. Podařil se až KET,malej se mi narodil skoro ve 41 letech. Držím moc moc palečky.

@terkajemojejmeno dobrý den IVF centrum navštěvujeme cca 1 rok zatím bohužel zamlkle těhotenství takže nás ještě čeká dlouhá cesta … IVF je celkově individuální záleží jaký mate problém proč to nejde přirozeně ,někomu se to povede na první pokus někomu až na ten 10 pokus … přeji hodně štěstí 🙏🏻