Jak vybrat nejlepší kliniku IVF v Brně?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Mam několikrát po sobě zamkle tehu. Rozhodla jsem se pro ivf. Ale nevim jakou kliniku v Brně vybrat. Tak aby to nebylo zas cenově úplně šílené a kde je příjemné, dobry přístup. Jak to tak stoji cenove a jaka je pro vás nejlepší ? Dekuju
Ja podstupovala IVF v Brne v Repromede a velka spokojenost
Ahojte, já můžu doporučit Reprogenesis. Dlouho jsme vybírali a jsem ráda, že jsme se rozhodli pro ně. Byli jsme na konzultaci i v Repromedě, ale něco mi tam nesedlo. Teď čekám na menses a jdu do první stimulace.
@jitule95 Šli jsme na konzultaci bez aktuálních výsledků, tak jsem si říkala, jestli to nebude problém, ale nebyl. Byla jsem u doktorky Datsiuk. Byla moc milá a mluví pěkně česky, aby ses nezalekla jména 🙂 Měla jsem z ní pocit, že jí na mně záleží, což nebývá vždycky... Dostala jsem svou koordinátorku, se kterou teď všechno řeším. A že mě napadá pořád něco :D Nevím, co tak konkrétněji napsat, klidně se ptej. Prostě jsem odcházela s dobrým pocitem a já jsem hodně pocitová.
@jitule95 Necelý měsíc od konzulatce už stimuluju. V pondělí mám ultrazvuk. Doufám, že se nějaké folikuly ukážou...
@jitule95 Zatím jde všechno skvěle. Trochu jsem se bála punkce, ale bylo to úplně v pohodě. V narkoze, takže bezbolestně. Teď jsem ještě trochu nafouknutá, ale prý je to normální. Měla jsem 9 zralých vajíček, tak doufám, že nějaké embryjko k transferu budeme mít... Jinak jsem byla fakt mile překvapena, jak strašně příjemně jsem se tam celou dobu cítila. Myslím, že nebudeš litovat, že ses rozhodla pro Reprogenesis. Držím ti palce a dej vědět!
@jitule95 Na transfer jdu v sobotu. Vyšlo to na víkend 🙂 Zatím se embryjka drží, tak snad... Dík moc!
@jitule95 Na transfer jdu v sobotu. Vyšlo to na víkend 🙂 Zatím se embryjka drží, tak snad... Dík moc!
@petricka9876 to budeme dělat test skoro v podobnou dobu. Hodne štěstí 🍀
@petricka9876 to budeme dělat test skoro v podobnou dobu. Hodne štěstí 🍀
@dididodo Tak to je super! Tobě taky hodně štěstí 🙂
Já jsem taky původně jsem chtěla něco v Brně, protože bych to měla kousíček. Ale nakonec jsem radši zvolila dojíždění na IVF kliniku do Zlína. A nelituju toho ani na chvíli. Mají tam fakt lidský a citlivý přístup, nic netlačí, všechno v klidu vysvětlí. Cenově mi to nepřišlo nijak přestřelené, spíš naopak 🙂

Co ja vim, tak hodne lidi chvali Reprofit a Reprogenesis 🤔 Ja osobne jsem v Repromede, ale co jsem tak slysela, tak neni zrovna nejlevnejsi 🤷🏼♀️ Ale ja jsem spokojena. Zkuste jir na fb do skupiny Otevrene a pozitivne o IVF, je tam hodne dotazu na toto tema 😊