icon

Je intrauterinní inseminace řešení při špatném spermiu?

carolineg1
30. čer 2022

Holky jak je to při špatném spermiu když u ženy vše funguje, nechceme hned ivf

europa00
1. črc 2022

@carolineg1 ahoj záleží kdo to řekl ze má špatně spermio mnozí gynekologové v tom ani neumí číst…. Důležitý je počet progresivní pohyb a morfologie šle nahlíženo v celém kontextu… a jestli není chyba u tebe to taky nevíš dokud nemáš vyšetření například reprodukční imunologii.- trombofilni stavy protilátky atd. Dake neuvádís svůj věk ten taky hraje roli a jak dlouho se snažíte

tereziecedikova
1. črc 2022

Ahoj, přítel měl oligozoospermii. Měli jsme podstoupit IUI. Řekli jsme, že dame šanci vitaminum Fertility Blend - pokud to neklapne, tak podstoupime IUI. A po trech měsících se zadařilo přirozeně. 😊
Záleží jak je spermio špatný, ale zkusila bych nasadit nějaké vitaminy. Holky by tady mohly mít zkušenost i s jinými. Nám pomohly Fertility Blend pro páry. 😊

carolineg1
autor
1. črc 2022

@europa00 31 a děti mám dvě už z prvního manželství....snažíme se s přestávkami ovulaci mívám až 25 dc a cykly 36

carolineg1
autor
1. črc 2022
europa00
1. črc 2022

@carolineg1 ano spermio nic moc 😒 manzel na třeba 780 milionu takže 15 je fakt hodně málo ještě s progresivním pohybem kolem 20% + ovulaci taky celkem pozdě ale dlouhý cyklus lepší je íopravdu 14 dni ty mas třeba jen 10 dni na ten proces což vy i teoretický mělo stačit. … inseminaci zkusit můžete propkack to pojišťovna tak proč do toho nejit. Ovulace však vždy Neznamená uvolnění kvalitního vajíčka ale před ivf vych asi zkusila prvně inseminaci. Zakezi hsk uu moc jsi bedocksva. Ivf jsou tase hormony, muže se vám povést přirozené Ake muže to trvat dalších několik let

carolineg1
autor
1. črc 2022

@europa00 právě si říkam že do ivf hned jít nechci přece jen dvě první se podařilo hned a myslím že 31 roku není moc.

A na tohle se snad ani spěchat nedá.....jdeme na konzultaci 15.8 do temdoby ještě jedna ovulka proběhne takže budem zkoušet i tak....

carolineg1
autor
1. črc 2022

@europa00 nebo mi pošli tvého manžela 😂😂😂

europa00
1. črc 2022

@carolineg1 Ha haaaa s tím manželem to si neeeee 😂😂😂 teď čekáme a to. Aše už mu stačí 😂😂 jo jo to ses ještě mladá. Zkuste inseminaci a jak to neklapne asi to ivf no Ake není to takova hrůza… pro mimi cobychom nepodstoupily

carolineg1
autor
1. črc 2022

@europa00 lf mám 12 dní blbě jsem to spočítala

carolineg1
autor
1. črc 2022

@europa00 teď jsem měla ovulaci 23 DC a ms přišla 36 to je 13 🙂