Je špinění po KET normální, když je test negativní?
Ahoj, je tu někdo, kdo špinil po KET? Od 3.dne po KET spinim. Nejdříve opravdu jen kapička, a další dny více. Dnes jsem 6.den po KeT a ráno jsem měla už červenou krev na papíru, ale přes den zase jen do hněda a občas více občas méně. Zkoušela jsem i test, ale je tam vidět opravdu jen něco hodně maličko jen proti slunci, jinak je spis negativní rekla bych.
Myslíte, ze je jeste sance? Dalsi embrya nemáme a toto je poslední a jediná možnost. Věřila jsem, ze ti vyjde 😔.
A bereš něco na udržení? Případně i Ascorutin?
Může to být uhnizďování. Určitě bych zavolala do centra, za zeptání nic nedáš.
@uzivatelkapetra beru amelgen jednou denně večer. A v car mi rekly, ze se s tim delat nic neda, jen ze kdybych začala krvácet více, tak si mam zajít na krev drive. Ascorutin beru.
Já jsem nešpinila, ale když to nedopadlo, tak i přes léky menstruace prostě přišla, třeba o dva dny déle, ale dorazila. Dělat se s tím opravdu asi nic nedá😒. Odpočívej pokud to jde, uvidíš. Hodně štěstí.
Já jsem nešpinila, ale když to nedopadlo, tak i přes léky menstruace prostě přišla, třeba o dva dny déle, ale dorazila. Dělat se s tím opravdu asi nic nedá😒. Odpočívej pokud to jde, uvidíš. Hodně štěstí.
@marketa1218 dekuji 😔
No a nemůže se jednat o nidační krvácení? Určitě bych naději neztrácela. Až se embryo pořádně zavrtá, začne produkovat hcg, ale to může být až za pár dní. Dej tomu ještě tak 2 3 dny minimálně na začátek testování...
No a nemůže se jednat o nidační krvácení? Určitě bych naději neztrácela. Až se embryo pořádně zavrtá, začne produkovat hcg, ale to může být až za pár dní. Dej tomu ještě tak 2 3 dny minimálně na začátek testování...
@reeeza dekuji za naději ☺️ určitě ještě počkám.
Já bych taky udělala test třeba zítra. Ale klidně to opravdu může být nidace..já jsem teď 21.dni od ket. Test silný, ale spiním už od neděle. A taky se s tím nic nedělá, jen kdyby se to mnohem víc rozjelo. Beru aacorutin 3xdenne,2x amelgen

A bereš něco na udržení? Případně i Ascorutin?
Může to být uhnizďování. Určitě bych zavolala do centra, za zeptání nic nedáš.