icon

Je špinění po KET normální, když je test negativní?

30. kvě 2025

Ahoj, je tu někdo, kdo špinil po KET? Od 3.dne po KET spinim. Nejdříve opravdu jen kapička, a další dny více. Dnes jsem 6.den po KeT a ráno jsem měla už červenou krev na papíru, ale přes den zase jen do hněda a občas více občas méně. Zkoušela jsem i test, ale je tam vidět opravdu jen něco hodně maličko jen proti slunci, jinak je spis negativní rekla bych.

Myslíte, ze je jeste sance? Dalsi embrya nemáme a toto je poslední a jediná možnost. Věřila jsem, ze ti vyjde 😔.

uzivatelkapetra
30. kvě 2025

A bereš něco na udržení? Případně i Ascorutin?
Může to být uhnizďování. Určitě bych zavolala do centra, za zeptání nic nedáš.

autor
30. kvě 2025
@uzivatelkapetra

A bereš něco na udržení? Případně i Ascorutin?
Může to být uhnizďování. Určitě bych zavolala do centra, za zeptání nic nedáš.

@uzivatelkapetra beru amelgen jednou denně večer. A v car mi rekly, ze se s tim delat nic neda, jen ze kdybych začala krvácet více, tak si mam zajít na krev drive. Ascorutin beru.

marketa1218
30. kvě 2025

Já jsem nešpinila, ale když to nedopadlo, tak i přes léky menstruace prostě přišla, třeba o dva dny déle, ale dorazila. Dělat se s tím opravdu asi nic nedá😒. Odpočívej pokud to jde, uvidíš. Hodně štěstí.

autor
30. kvě 2025
@marketa1218

Já jsem nešpinila, ale když to nedopadlo, tak i přes léky menstruace prostě přišla, třeba o dva dny déle, ale dorazila. Dělat se s tím opravdu asi nic nedá😒. Odpočívej pokud to jde, uvidíš. Hodně štěstí.

@marketa1218 dekuji 😔

reeeza
30. kvě 2025

No a nemůže se jednat o nidační krvácení? Určitě bych naději neztrácela. Až se embryo pořádně zavrtá, začne produkovat hcg, ale to může být až za pár dní. Dej tomu ještě tak 2 3 dny minimálně na začátek testování...

autor
30. kvě 2025
@reeeza

No a nemůže se jednat o nidační krvácení? Určitě bych naději neztrácela. Až se embryo pořádně zavrtá, začne produkovat hcg, ale to může být až za pár dní. Dej tomu ještě tak 2 3 dny minimálně na začátek testování...

@reeeza dekuji za naději ☺️ určitě ještě počkám.

svobodka86
31. kvě 2025

Já bych taky udělala test třeba zítra. Ale klidně to opravdu může být nidace..já jsem teď 21.dni od ket. Test silný, ale spiním už od neděle. A taky se s tím nic nedělá, jen kdyby se to mnohem víc rozjelo. Beru aacorutin 3xdenne,2x amelgen