Je těhotenský test po 13 dnech od Ovitrelle přesný?
Ahoj holky,
jsem 13 dní od píchnutí Ovitrelle. Jsem zvědavka a nedalo mi to. S přítelem se snažíme už 2 roky. Dělala jsem si test večer v 21:36, myslíte, že je to pouze ještě z injekce? Děkuji ❤️
Ahoj, bohužel se to z jednoho testu nedá říct. Rozhodne to další test. Pokud bude silnější, je zřejmě těhu. Pokud slabší, tak to je ovitrelem. Každému se drží v těle jinak dlouho...
Držím moc palečky🙏
@reeeza moc děkuji, snažíme se už dlouho a jsem z toho vyčerpaná :(
@reeeza moc děkuji, snažíme se už dlouho a jsem z toho vyčerpaná :(
@kristyna0011 podle me po 13 dnech a ještě k tomu vecer..to už podle me injekce nebude. Zkusila si testovat dneska ráno?
@kristyna0011 Dr. mi také napsala tyto injekce, protože jsme se snažili 2 roky o mimi a furt nic... Jenže jsem si to nějak rozmyslela a nechtěla jsem si pichat hormony. Po dvou letech jsem vypla, neřešila a po třech letech jsem otěhotněla, nečekaně, až jsem z toho byla v šoku 😅 .
Každopádně přeji hodně štěstí a ať vám to vyjde 🫶🏻
@kristyna0011 podle me po 13 dnech a ještě k tomu vecer..to už podle me injekce nebude. Zkusila si testovat dneska ráno?
@squezy Ano, odečteno po 2 minutách a test vypadal takto- dělaný ráno.
@squezy ještě přiložím jednu fotku z dnešního rána
Bohužel dle testu ti neporadím. Může to být těhu i nemusí. Navíc jestli to jsou mama testy tak ty jsou často katastrofa a dělají falešně pozitivní výsledky.
Úplně tě chápu, jak se cítíš. My jsme se snažili 3 roky. Nazývám si to pro sebe dobou temna. Bylo to tak vyčerpávající, že i já, lvice, jsem to vzdala. Prostě jsem už nemohla dál. Začla jsem se soustŕedit na koníčky a žít znovu život, trochu jsem se začínala prostě smiřovat s tím, že mimi mít prostě nebudeme. A nebo že příjde třeba za rok ale už jsem to dál nechtěla hrotit, pořád testo at, sledovat ovu atp.
Otěhotněla jsem hned druhý cyklus na to. Navíc jsem měla ovulaci o týden dřív. Šla jsem na utz s tím aby mi řekli, kdy si mám podle velikosti folikulu píchnout ovitrelle a oni mi tam akorát oznámili, že už jsem ovulovala😅 No a ten cyklus se zadařilo.
Hlava je mocná a škodí tomu všemu ze všeho nejvíce.
@squezy Ano, odečteno po 2 minutách a test vypadal takto- dělaný ráno.
@kristyna0011 zatím to na TT nevypadá zašla bych si na krev a je to 100% jistota nebo vyzkoušela jiný test 13-14 den od injekce by se čárka měla už krásne ukázat sílit
No, nevím, já tam rozhodně nic nevidím, ani na jedné z těch fotek.
@squezy ještě přiložím jednu fotku z dnešního rána
@kristyna0011 kdy máš testovat?

Ahoj, bohužel se to z jednoho testu nedá říct. Rozhodne to další test. Pokud bude silnější, je zřejmě těhu. Pokud slabší, tak to je ovitrelem. Každému se drží v těle jinak dlouho...
Držím moc palečky🙏