Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Aha, myslela jsem, ze uz dalnici mas🙂)jj tak hezky lez;)krev mi vzali a volat si mam v pul druhy, nekrvacim tak snad sanci mam🙂
@panbaf neboj, to utece🙂a hlavne mas pozitivni testik tak male vitezstvi uz ted;)
@tetalucina musis verit 🙂 ja a dalnice? // jsem nikdy nevidela. A ted jsem nemocna, tak fakt nevim, jestli se mu bude chtit byt u takove maminy... :-\
@hanyas to vis, ze bude chtit🙂nemoc vylezis a zaroven k tomu pojistis uvelebeni mimiska🙂....tak jsem spatne ppchopila prispevky, promin:(
@tetalucina v pohode 😉 ted jsem ve fazi, kdy jeste doufat muzu, takze doufam 🙂 odpoledne dej hned vedet, ju? 🙂
Ahoj holky, no mám jedno.. ale mně to hcg stoupá vždycky hodně -už jsem byla 8x přirozeně těhotná (neúspěšně) a vždycky jsem měla druhou čárku snad 9 den od ovulace pěkně viditelnou.. tak snad to vyjde - embryo je vyšetřený tak snad vydrží
Přešla jsem do repromedy kde to všem známým a známým známých vyšlo vždycky na první max druhý pokus takže jsem byla vnitřně přesvědčená, že to vyjde, vůbec jsem se nepozorovala, chodím do prace a ono to vypada, že joooo.. uvidíme v pátek na krvi
Tak holky, dobré zprávy, dnes 14 den po ET a HCG 1314 jednotek. 🙂 Nejak mi to hlava pořád nebere. 🙂
@tetalucina jo to čekání je strašné, vydrz, zanedlouho budeš vědět, na čem jsi, já se zase neumim dočkat stredecniho utz .
Holky,bohuzel mi to nevyslo:(mam vysadit prasky a zavolat az to dostanu, mam jeste mrazacek....
@itworks dekuju moc, zkusim byt ted na sebe opatrnejsi, jinak nevim co proto vic udelat:(
@hanyas diky moc🙂 verim,ze bude, prece se to musi zlomit a ja se budu radovat s vami🙂
@hanyas budeš, uvidíš 🙂 a ještě dřív než já.....pořád přemýšlím jestli jsem mohla udělat něco jinak:( nebo jestli to nemůžeš ovlivnit a je to prostě pade na pade
@tetalucina asi to moc neovlivnis. Pokud jsi se nevalela v horke vane, netahala tezky veci a neskakala na hlave, tak to asi clovek moc neovlivni. Jestli jsi se setrila, tak je to uz na embryjku. Teda aspon tak mi to vychazi z toho, co je vsude psany...
Ahoj holky, po červnovém neúspěšném KET teď znovu stimuluji. Bohužel to vypadá (je jisté), že se vytvořil jen jeden folikul 😒 Ve čtvrtek jdu na odsátí a doktor se mě ptal, jestli chci tu narkózu. Že prý při jednom to není až tak nutné, že je to nepříjemné asi jako u zubaře. Ale já mám strach... Nemáte někdo zkušenost s odběrem bez narkózy? Díky a všem držím palce!
@alvica Ahojky 🙂 já zkušenost mám a nemám. Byla jsem na punkci cysty (6x4 cm), takže by to mělo být srovnatelný s jedním folíkem. Narkozu asi nepotřebuješ. Je to jen nepříjemný a trvá to chvilku. Já jsem úplný psycho poseroutkovský a nakonec jsem to dala, i když jsem měla infarktový stavy předtím 🙂

@tetalucina je, promin 🙂 tobe gratuluju predcasne, to uz melo byt pro
@panbaf 🙂