icon

Je v pořádku testovat brzy po embryotransferu?

15. únor 2026

Dobrý den,

mám po prvním ET, testovala jsem brzy, prostě mi to po několika biochemických nedalo. Myslíte, že je to v pohodě ten “postup” čárky?
Přemýšlím, že si zítra zajdu na krev a ve středu znovu, abych mohla ve čtvrtek zavolat na kliniku s jasnými informacemi. 🙂 Jaké jsou vaše zkušenosti?

Je v pořádku testovat brzy po embryotransferu?
piggy123
15. únor 2026

Nádhera! Na krev nechoď, je to zbytečný 😃

autor
15. únor 2026
@piggy123

Nádhera! Na krev nechoď, je to zbytečný 😃

@piggy123 stále mi ta poslední čárka nepřijde “dost” 😂 každopádně na krev mě i tak z kliniky budou posílat, takže bych jim to usnadnila a dala jim rovnou výsledky, zda hCG roste či nikoli 🙈

clairexr
16. únor 2026

@anonym_autor Takhle vypadal muj test 12. den 😀

piggy123
16. únor 2026
@anonym_autor

@piggy123 stále mi ta poslední čárka nepřijde “dost” 😂 každopádně na krev mě i tak z kliniky budou posílat, takže bych jim to usnadnila a dala jim rovnou výsledky, zda hCG roste či nikoli 🙈

@anonym_autor nic nikomu “neusnadňuj”. V centru na to mají protokoly, kdy přesně chtějí, aby si šla na krev. Ta čárka je úplně senzační na 8. den po ET!

autor
16. únor 2026
@piggy123

@anonym_autor nic nikomu “neusnadňuj”. V centru na to mají protokoly, kdy přesně chtějí, aby si šla na krev. Ta čárka je úplně senzační na 8. den po ET!

@piggy123 to není usnadnění, spíš je to i jistota pro mě. Ve středu bych tak či tak na krev jít musela, přesně podle toho, co mi řekli na klinice 😊 každopádně děkuju za uklidnění! 🥹🙏

autor
16. únor 2026
@clairexr

@anonym_autor Takhle vypadal muj test 12. den 😀

@clairexr a všechno v pořádku?

clairexr
16. únor 2026
@anonym_autor

@clairexr a všechno v pořádku?

@anonym_autor Ano, ta carka ma ted dva roky 😀

autor
16. únor 2026