icon

Kam na IVF? Spíše Morava

europa00
7. pro 2016

Holky prosím vás jsem z Ostravy, ale tady je na ty centra hrozná hrozna kritika, víte o nějaké klinice, ktera není jenom totální pračkou na peníze a kde máte opravdu šanci na to aby se to povedlo a ne že z vás jen budou tahat penize za veci ktrre ani nepotřebujete nebo ještě nějaký horší neprofi přístup. děkuji za informace, nechci jezdit až úplně do Prahy, max Brno ale at jsou hlavně spolehliví děkuji moc

berblin
7. pro 2016

@europa00 doporučuji IVF clinic v Olomouci. Jsou šikovní, velmi vstřícní a cenově v pohodě.

europa00
autor
7. pro 2016

@berblin prosím jak se jmenuje ta klinika? jedna z olomouce prý má pobočku tady v ostrave nebo frýdkumístku nevím přesně jestli to není ona..děkuji

tomato543
7. pro 2016

osobní zkušenost nemám, ale kamarádka byla v Brně, tam nic.. a pak v Ol. a ted už mají 2 prcky. .🙂

berblin
7. pro 2016

@europa00 ta klinika se jmenuje IVF clinic, www.ivfclinic.cz. Pobočku nikde nemají, resp. se oddělili od brněnského reprofitu.
Tu, kterou myslíš, to je Fertimed, tam určitě nechoď.

europa00
autor
7. pro 2016

@berblin aha děkuji za tip ano tu jsem myslela..děkuji za upozornění

beruska1889
7. pro 2016

taky chodíme do ivf clinic do Olomouce a jsme spokojení 🙂

liko77
7. pro 2016

Chodila jsme do Sanatoria Helios v Brně, dojížděla z Prahy a vyplatilo se. Našemu raráškovi je 1,5 roku.

europa00
autor
7. pro 2016

@liko77 ano o brne jsem slyšela že je dobré...

europa00
autor
7. pro 2016

holky prosím, jak jste ze začátku nesly to že nemůžete mít děti??já otěhotněla vždy na první pokus...buhužel ted když přijdu o poslední vejcovod kvůli mimodeložnímu tehu, tak už to prirozene nepůjde...
jaký je ten samotný proces?? je to hodně pakárna a záhul na psychiku? geneticke vyštrení už máme za sebou oba jsme v poradku..ovuluji a cykly mam taky v poradku..takže u me se toho asi moc resit nebude, pouze stimulace, odebrání a transfer...ale i tak je to hodně náročné si tím prijít? vůbec si to neumím představit co to obnáší...ale cobchom pro miminko neudelaly ze

michalka147
7. pro 2016

JA jsem z Opavy,a jezdíme do Heliosu,byli jsme v Reprofitu,ale tam z nás tahali jen peníze.Teď jezdíme do Heliosu do Brna,sice nám první IVF nevyšlo,po pravdě pokud bychom šli jinam tak asi olomouc Ivf clinic

michalka147
7. pro 2016

@europa00 Je to hodně psychicky náročné,teda aspoň pro mě

itworks
7. pro 2016

Já jsem zatím spokojená s ostravským gyncentrem, milá a hodná dr, poslala nás na vyšetření, už nám jen zbývá reprodukční imunologie v Plzni. Vím, ze byly negativní reakce, ale za mě jejich přístup je v pohodě.

europa00
autor
7. pro 2016

@michalka147 jj j veřím pro mě po těch špatných zkušenostech bylo psychicky naročné mít vůbec nechráněný sex veděla jsem že hned otěhotním...ale strasne jsem se bala komplikaci, potratu mimoděložního atd a bohužel se vyplnila ta nejhorší z možností...na druhou stranu im ze je dobre pro ivf ani vejcovody nemít...ale je to hrouzne ten stres kolem tak prirozene a ve sve podstate jednoduche veci...já měla ukázkové těhotenství..(díky bohu za syna) jako ze žurnálu..ani ve snu y me nenapadlo že někdy budu muset rešit uměle oplodnéní.že někdy potratím atd...a najednou je člověk v to kolotoči a ve sledu událostí, náhod a nehod, nedopatření a chyb které napáchali doktoři a já tak přišla o zdravou holčičku...o to více ted na všechno vzpomínam že mi stačilo dat pitomy duphaston na srovnání progesteronu a ted bych tu nesedela zhroucená ale kojila bych ji vedle v pokoji...člověk si říká proč on..že si tím přece už tu smulu musel vybrat ono příjde další těhotenství tvářící se jako normální a je mimoděložní...nechápu, říkám si co mi twn osud tím chce říci...holky sorry za ten román ale je to ve mě..dneska jsem se to dozvěděla a střídavě brečím a střídavě se snaží zůstat nad věcí a brat to jako život..a děkovat za syna a za to že ještě máme šanci právě v podobě umělého...ale je to těžké asi to znáte