icon

Kdo dnes podstoupil inseminaci a jaký je váš příběh?

13. lis 2025

Ahoj chtěla bych se zeptat a dát diskuzi kdo je dnes po iui?Já byla dnes s darovanými spermiemi a moc bych si přála aby to konečně vyšlo.Celkove to je me 4 za 9 let

Strana
z2
reeeza
14. lis 2025

Moc držím palečky ať to výjde🙏🙏🥰🍀🍀

autor
16. lis 2025
@reeeza

Moc držím palečky ať to výjde🙏🙏🥰🍀🍀

@reeeza děkuji dnes 4 den tak snad ano,skoro pořád mě bolí podbřišek, včera mi bylo na omdlení jen nechci si říkat že se to povedlo, když mrcha muze přijít

annie777
19. lis 2025

Ahoj, byla jsem 12.11., tak čekám a čekám 🤣

autor
20. lis 2025
@annie777

Ahoj, byla jsem 12.11., tak čekám a čekám 🤣

@annie777 a už jsi zkoušela testik?Já už ano a slabá carecka je tam pořád duch a sem tam mě bolí podbřišek takže si myslím že to nevyšlo a MŠ dorazí

annie777
20. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 a už jsi zkoušela testik?Já už ano a slabá carecka je tam pořád duch a sem tam mě bolí podbřišek takže si myslím že to nevyšlo a MŠ dorazí

@anonym_autor ještě jsem netestovala, zkusím první asi zítra. Ale já píchala 11.11. Ovitrelle a po něm jsem měla ještě třeba 11 den ducha 🙈
Břicho mě pobolívalo jen první 3 dny .. tak uvidíme. Ale držím palce 🍀 ještě je brzo

autor
20. lis 2025
@annie777

@anonym_autor ještě jsem netestovala, zkusím první asi zítra. Ale já píchala 11.11. Ovitrelle a po něm jsem měla ještě třeba 11 den ducha 🙈
Břicho mě pobolívalo jen první 3 dny .. tak uvidíme. Ale držím palce 🍀 ještě je brzo

@annie777 hmm dobrá vule,já testovala jak ovitrelle mizí.odpooedne jsem zkoušela a pořád duch, držím palečky a dej vědět

annie777
20. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 hmm dobrá vule,já testovala jak ovitrelle mizí.odpooedne jsem zkoušela a pořád duch, držím palečky a dej vědět

@anonym_autor tak jsem to zkusila teď odpo a nic tam není :-/ řekla bych, že kdyby to vyšlo, tak se tam furt duch bude držet aspoň a pak sílit, achjoo🙈

autor
20. lis 2025
@annie777

@anonym_autor tak jsem to zkusila teď odpo a nic tam není :-/ řekla bych, že kdyby to vyšlo, tak se tam furt duch bude držet aspoň a pak sílit, achjoo🙈

@annie777 hele neves hlavu já byla na to v loni a čárka se mi držela do ms takže jsem měla biochemické těhotenství, dáme si urco vědět já musím test zase koupit,a máš nějaké příznaky?Já jen sem tam bolest v podbřišku takový tuknuti jen ale jinak nic

annie777
20. lis 2025

Příznaky mám, ale přijde mi, že je mám pokaždé po té injekci. Teď ji mám 5. měsíc. Předtím jsme měli plánovaný styky a vždy Ovitrelle.
Tak nevím 🫣 dáme si vědět. Zkusím test zase v sobotu. 😊

autor
20. lis 2025
@annie777

Příznaky mám, ale přijde mi, že je mám pokaždé po té injekci. Teď ji mám 5. měsíc. Předtím jsme měli plánovaný styky a vždy Ovitrelle.
Tak nevím 🫣 dáme si vědět. Zkusím test zase v sobotu. 😊

@annie777 a jaké máš?Já s muzem koukám na bednu a najednou se mi začala děsně motat hlava jinak mi nic není,beru prášek Gynprodyl jeden večer,tak že by to bylo z toho?To se mi nikdy nestalo za 5 x iui no uvidíme co přinesou další dny doufám že už to vymodlene těhotenství ale moc tomu nevěřím,byl by to krásný dárek pod stromeček.Zitra budeš testovat?

annie777
21. lis 2025

Sem tam mě pobolívá břicho a hlavně prsa mám citlivý a takový nalitý. Ale přišlo mi, že tohle jsem měla teď pokaždé po těch injekcích. No, to mi povídej. Už 2 roky se snažíme a zatím bylo jedno těhotenství přirozeně, které na začátku taky skončilo.
Teď jdu zkusit ještě test.

autor
21. lis 2025
@annie777

Sem tam mě pobolívá břicho a hlavně prsa mám citlivý a takový nalitý. Ale přišlo mi, že tohle jsem měla teď pokaždé po těch injekcích. No, to mi povídej. Už 2 roky se snažíme a zatím bylo jedno těhotenství přirozeně, které na začátku taky skončilo.
Teď jdu zkusit ještě test.

@annie777 a jak dlouho jsi po ovitrelle?a jak jsi dopadla já budu asi testovat odpoledne

annie777
21. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 a jak dlouho jsi po ovitrelle?a jak jsi dopadla já budu asi testovat odpoledne

@anonym_autor 11. 11. jsem měla injekci dopoledne, na testu jsem měla až po zaschnutí skoro neviditelného ducha, takže to budou zbytky Ovitrelle. Dnes jsem teda 9. den po IUI. Takže teď je otázka, jestli se objeví během pár dní ta pravá. Co Tvůj test?

autor
21. lis 2025
@annie777

@anonym_autor 11. 11. jsem měla injekci dopoledne, na testu jsem měla až po zaschnutí skoro neviditelného ducha, takže to budou zbytky Ovitrelle. Dnes jsem teda 9. den po IUI. Takže teď je otázka, jestli se objeví během pár dní ta pravá. Co Tvůj test?

@annie777 aha já nezkoušela teď se mi nechce čurat test jsem si koupila malé je brzo no jsem dnes 9 den po iui

autor
21. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 aha já nezkoušela teď se mi nechce čurat test jsem si koupila malé je brzo no jsem dnes 9 den po iui

Tak jsem zkusila a je tam duch zsse ale dělala jsem jinou značku, pořád ovitrell nebo pregnyl či co mi pichli ani nevím

annie777
21. lis 2025
@anonym_autor

Tak jsem zkusila a je tam duch zsse ale dělala jsem jinou značku, pořád ovitrell nebo pregnyl či co mi pichli ani nevím

@anonym_autor a jak moc výrazný duch? Je silnější?

autor
21. lis 2025
@annie777

@annie777 teď jsem ještě dělala jiný test s je pořád stejný jako včera ani silnější ani slabší ale ten odpolední byl dost výraznější nez ty ostatní byl to mamatest

autor
21. lis 2025
@annie777

@annie777 takže si myslím že opět z toho nic nebude 🤔😫

annie777
21. lis 2025

Těžko říct, myslím si, že je ještě dost brzo. Asi je důležitý, že nezmizel duch úplně 😊

autor
23. lis 2025
@annie777

Těžko říct, myslím si, že je ještě dost brzo. Asi je důležitý, že nezmizel duch úplně 😊

@annie777 ahoj tak co tvuj test?já zkoušela ráno pepino a byl úplně bílí a včera večer jsem zkoušela mamatest a byl tam pěkný duch tak mám v tom trochu zmatek.🍀

annie777
23. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 ahoj tak co tvuj test?já zkoušela ráno pepino a byl úplně bílí a včera večer jsem zkoušela mamatest a byl tam pěkný duch tak mám v tom trochu zmatek.🍀

@anonym_autor ahoj, úplně bílo 😒😏 takže to asi nevyšlo.
Pepinu bych moc nevěřila, už dvakrát mi udělal falešného ducha, i když jsem těhotná nebyla.
Myslim si, že Tobě to vyšlo ☺️

autor
23. lis 2025
@annie777

@anonym_autor ahoj, úplně bílo 😒😏 takže to asi nevyšlo.
Pepinu bych moc nevěřila, už dvakrát mi udělal falešného ducha, i když jsem těhotná nebyla.
Myslim si, že Tobě to vyšlo ☺️

@annie777 neves hlavu já měla také bílo a teď možná dusicek ale zkusím možná ještě zítra,a máš přiznak?

annie777
23. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 neves hlavu já měla také bílo a teď možná dusicek ale zkusím možná ještě zítra,a máš přiznak?

@anonym_autor jsem strašně plačtivá, ale to bude asi příznak těch prášků nebo PMS 🙈 během pár dnů se uvidí

autor
23. lis 2025
@annie777

@anonym_autor jsem strašně plačtivá, ale to bude asi příznak těch prášků nebo PMS 🙈 během pár dnů se uvidí

@annie777 a máš foto testiku? Uvidíš držím moc palečky.

annie777
24. lis 2025

Úplný sněhobílo 🙈 to už by byl aspoň náznak .. takže už jsem nějak smířena s tím, že nic. Co Ty?

autor
24. lis 2025
@annie777

Úplný sněhobílo 🙈 to už by byl aspoň náznak .. takže už jsem nějak smířena s tím, že nic. Co Ty?

@annie777 já jsem dělala včera večer a nevím možná duchy vidím všude,ale asi negativní

autor
25. lis 2025
@annie777

@annie777 ahoj tak co dělala jsi testik?Já včera ne takže nevím ale dnes asi udělám a stejně bude negativní takže asi tak mám sem tam bolest v podbřišku a ty?

annie777
25. lis 2025
@anonym_autor

@annie777 ahoj tak co dělala jsi testik?Já včera ne takže nevím ale dnes asi udělám a stejně bude negativní takže asi tak mám sem tam bolest v podbřišku a ty?

@anonym_autor ahojky, břicho mě taky pobolívá. Ale těžko říct, jestli to není před MS. Dnes ráno jsem dělala test a přijde mi, že tam úplně malinko něco vidím. Ale těžko říct. Jen pod nějakým úhlem to jde vidět a fakt člověk musí mžourat oči.

annie777
25. lis 2025

Tak jsem koukala a zase tam nic nevidím 🤣 tak uz asi blázním

autor
25. lis 2025
@annie777

@anonym_autor ahojky, břicho mě taky pobolívá. Ale těžko říct, jestli to není před MS. Dnes ráno jsem dělala test a přijde mi, že tam úplně malinko něco vidím. Ale těžko říct. Jen pod nějakým úhlem to jde vidět a fakt člověk musí mžourat oči.

@annie777 přesně toho se bojím jestli to není před ms ach jo snad se dočkáme, ukaž fotku?Já udělám za chvíli

Strana
z2