Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Ahoj holky odchazim na kontrolu tak uvidime co bude kazdopadne bud napisu nebo prijdu na kona paaaa
dobré ráno všem 🙂
Evíku a renco s martinem,držím mocinky moc palečky 😵 dejte ihned vědět 😉
já si trochu poklidím kuchyn,půjdu do vany,upravím se a asi vyrazím k ségře zalít ty kytky a udělám si ty nehty..
Hezké ranko holky.
Tak všem držím pěsti!
Evi a tobě ať už máš Danielka pěkně u sebe v náručí. 😉
TAKY PREJI HEZKE RANKO HOLKY,A TAKY VSEM DRZIM PESTI A POZITIVNI MYSLENI................. 🙂
Dobre rano Kelisky,hlasim se uz z prace ☹ vubec me to neba a to mam az do 18ti...
Vsem na kontrolu drzim palce a Ocko tobe k testovani 😉 !!
Larri kdy budes znat HCG z krve???
holky,já šla zase spát 😀 jsem strašnááááááá!!!!!!neuklidila jsem ani kuchyn,no nic prostě
cien,mam volat kolem poledne.Uz jsem se ale smirila s tim,ze to bude hoooodne nizke. ☹
Očko je třeba odpočívat,úklid počká. 😉
Ahoj Katrin tebe už jsem tady dlouho neviděla.
Cienko taky mě to za chvíli čeká a až do 19 hod. dneska jde semnou i malý,nemám hlídání tak uvažuju čím ho zaměstnám ať se prďola nenudí.
Lari neboj Hcg tě překvapí 😉 A bude vše v naprostém pořádku.
larri,držím moc palečky 😵 at si příjemně překvapená 😵
ahoj holky tak jsem doma maly uz vazi cca 3700g a primar rikal ze mam vysku i panev stavenou i na ctyr a pul kilove dite 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 aewl nelibil se dnes tlak tak mi rikal at prijdu ve ctvrtek ze si me tam uz asi nechaj udelaj nejake odbery a zatezovy test jak reaguje deloha apak vyvolavacka takze tak jinak vsem preji uspesne kontroly a co ocko kdy budes testovat????
jo a tchyne mi rekla ze to bude maly bucek 😠 😠
Eviku,teda ty budeš mít ale macka 🙂 🙂 🙂 takže od čtvrtka???no konečnéééééééé,už se na Danečka těšíme....a je fajn,že je vše v pořádku 🙂
testit budu odpo,ted se jdu zkulturnit a do vany,pak sjedu k ségře a až jak přijedu tak na to vlítnu 🙂
večer jdeme ke tchýni,slaví 60..ale jen popřát a o víkendu slavme..sobota i neděle...a jestli do té doby dostanu mensky,tak slavit teda nebudu 😠
Očko už zase. 😠 😠 😠
Holky loučím se chystám se makati. 😝
Evi to bude opravdu macík. 😉
jj ale zase si rikam ze jsou i vetsi deti 😅
já měla 3800..tak v poho 🙂
no vidis nebude to skarede mimi i kdyz bude veliky no po tatovi nemuzu chtit skrcka kdyz tatka ma 190cm 😉
jezisi evi,hlavne,ze bude zdravi a mit vse na spravnem miste.Muj synovec se narodil o 5 tydnu driv,byl malinky a ted patri ve skole k nejvetsim. A to rikala mamka,ze je zla babicka,protoze mu zakazuje jist. 😉
Danecek nebude tolik papat a az zacne behat,tak to vybeha.U deti se to hodne meni a at je chlap se vsim vsudy.Aspon bude mit vetsi vyber v zenskych,nebude koukat na vysku. 😉
jj lari a co ty v kolik budes volat jsem napjata jak struna 😉
presne tak evi jak pise larri vubec neres kolik bude vazit ti rikam samik vazil 3830g a porad se mi zdal malinky............nejdulezitejsi je ze je zdravy 🙂
Evi kolem poledne,to je za chvilku.Minule jsem volala asi 12.05
ahoj holky,byli jsme u moře a včera jsme dorazili zpátky,nemám šanci vás dočíst,jsou nějaké novinky?co očko už víš? 🙂 poslala jsem vám tady trochu sluníčka,ale asi nedorazilo ☹
Tak ted jsem uplne v pr....Hcg 244,nechapu to.Nahoru to jde strasne pomalu a nejde to dolu.
A ted Kelisky radte.
ja si myslim larri ze tehu jsi a na utz je jeste strasne brzo aby tam bylo neco videt............
Larinko jeste stale to muze byt normalni tehu!
Ale take to muze byt mimodelozni...proboha,ale to te nechci strasit!!!
Jdes i na UZV do Apoli??
jeste bych zasla v patek na krevat vidis ci to roste a pak zpatky k doktoru na kontrolu
ahojky larri kazdopadne by te meli hlidat! muze to byt i mimodelozni. hodnoty na normalni tehu neodpovidaji,ale stoupaji. ja mela neco podobneho a hlidali me,lezela jsem v nemocnici s podezrenim na mimodelozni. nakonec me vycistili a bylo to v deloze.
drz se holka,mrzi me to,ale mas jeste dve IVF

Hezkou noc papa a same dobré zprávy zítra v Polance. 😉