Tak a jedeme dál....
adrim: budu končit, jdu spát, nějak mě přemohla únava.
Takže taky "jen" spg? Laparka a vše ostatní v pořádku? Ono to spg. je záludná věc, problémy s ovulací se dají vyřešit léky,ale tohle se moc léčit nedá.To mě moc mrzí,že se dosud nezdařilo a držím palce ať to v Reprofitu dopadne lépe! Malého považuji za opravdový zázrak s naším spg. Dobrou noc
Jinak na IUI jsem byla právě dnes v Polance a i ve středu. Zatím ale není folikul prasklý,tak snad nepřeroste v cystu.
Ahojki jdu vás holky jen rychle pozdravit,a popřát super srazík,a hned na další určo dorazím taky,zítra si na oslavě na vás vzpomenu.Dneska mám za sebou druhé IUI a začala jsem zavádět Utroš,trošku mě pobolívá bríško jako na mrchu tak se jdu raději zakuklit ,tak pa pa Peťka 😀 😀 .Dělala mi to dr.Koutná a byla strašně milá. 😀 😀
Kaso taky mi dnes IUI dělala dr. Koutná 🙂 V kolik jsi tam byla?
krasne ranko kelisky........adrim...ja mam taky prvni ditko prirozene a o druhe jsme se snazili asi 2,5 let.u nas je problem ve me.manza ma spermio ok ale ja mam PCO takze s ovulaci je to ouvej..........ted jsem otehotnela po IUI zadarilo se nam hned na poprve............tobe taky drzim pesti i tobe kaso 🙂
Dobré, i když šedivé, rankooo🙂 adrim, vítám Tě a tfujtfujtfuj pro štěstí😉 Katrinko, zdravím Tě.
Ahoj zlaticka,tak uz dneska!!! 😉 🙂
Ahoj Cien, jj, už se těším🙂 ještě mi připomeňte, je ten sraz u Elánu v 15:15, OMG?
dobre ranko kelisky
tak dneska je uz srazik 😵 😵 😵
ahoj belli a marti jj srazik je zhruba v 15 15 u elanu pod elanem na tom velkem parkovisti...........
Kaczko ahoj, my jsme domluvené, viď🙂 Katrinko děkuju za připomenutí😉
Jj OK,budu pred 16tou primo v pizzerce 😉
Ahoj babky chňapky,tak si to dneska na srazíku hezky užijte. 😀
Adrim byla jsem tam včera hned na 7:10,a odcházela jsem kolem půl 9 .Teď už zavádím utroš,a čekám co se za 14 dní dovím,třeba na mě bude čekat překvápko,a budeme patřit mezi těch 10procent,tak jako se zadařilo Katrin. 😀 😀 .Hezky to tam dneska podrbejte,a na příští srazík už určo dorazím. 😀 😀
Holky díky za přivítání. Kaso tak to my byli až na 11 h. a bylo to IUI se stimulací? U mě to vypadá,že ovulka ale ještě nebyla (meřím i teplotu) a tak ve středu a pátek to IUI pak nebylo moc platné...Ve středu byl totiž folík 21 mm a včera 23 mm a pořád ne prasklý,2x už mi píchli pregnyl,tak teď jen doufám,že to nepřejde v cystu 😠
Adrim vitam te a na srazik klidne prijd!!Ja jsem take na prvni srazik nesla,protoze jsem holky jeste moc "neznala" a pak jsem litovala,ze jsem nesla,protoze baby jsou SUPER!!!Tak nevahej,mas to blizko,tak to mas povinne!!! 😉
Ahojky, po delší době jsem tady. Ráda bych přišla na srazík ale nevycházi mi to časově. ☹ Nový človíček, no rozrůstá se to tady. A co ty j.cien je něco nového u tebe? 🙂
Ahoj Princ!U mne zatim //,ale kontrolu mam ted v pondeli,tak se snad dozvim dalsi pozitivni zpravicky 😉 🙂 a jak se mas ty? S Fertasem ses myslim rozloucila 😉 a ted zkusis Reprofit?
Tak já jsem měla už folik prasklý takže říkala,že by to stálo za to. 🙂 Tak uvidíme.
holky ja papkam druhe kolo snidane zaha me pali jak svina.........presne tak adrim klido prijd na srazik........nektere holciny jdou taky poprve na sraz.......a budeme tam mit i 2.mesicni miminko takze se vsechny pokochame 😵
No Cien už jenom dobré zprávy ,to je jasňačka. 😀
kaso snad me budes nasledovat.................drzim pesticky
a doufam ze ste to i doma potuplovali
krásné srazíkové ráno 😵
holky já taky dorazím až k té pizerce, snad to najdu bez problémů 😀
na čtvrtou jsem tam 😉
ahoj rozi takze u elanu budu ja rona evca a bellka s kaczkou.............jinak zbytek asi u te pizzerky..........
a proč nejedete rovnou k té pizerce? ten autobusák není nikde schovaný, je to hned u cesty. teda aspoň doufám 😀 musím to ještě vykoumat na netu 😉
dnes je teda počas, u nás už kape 😖
ja ani nevim kde tam je autobusak............my se sejdem u elanu a dorazime k pizzerce............ja havirov neznam jen vim kde je elan.u nas zatim neprsi............
jj, zas to bude lepší než aby jste bloudili 😉
teď jsem to zadala do mapy a je to přesně tam kde jsem myslela 🙂 teď ještě aby mi to tak šlo autem jak prstem po mapě 😀
poraďte co dnes vařit, nějak mě nic nenapadá 😒
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
U nás je problém zhoršené spg. Už mám za sebou 9xIUI, 2xIVF a 1xKET - vše bez úspěchu. Teď odcházím z Fertimedu a 23.9. mám první konzultaci v Reprofitu.