icon

Komu se povedlo otěhotnět po IUI?

martiiik18
1. srp 2010

Ahoj, mám za sebou 2 IVF a v Caru nám nabídli IUI s dárcem.nevím zda do toho jít a jaké máme šance na otěhotnění po IUI a proto bych se chtěla zeptat které z vás otěhotněly po IUI a kolikáté IUI to popřípadě bylo? děkuji moc za odpovědi 😉

lorca
21. srp 2010

Ahoj. Já byla na IUI 2x a bez úspěchu. Manžel má ale horší spermiogram. Pokud ty jsi v pořádku,tak by to s dárcem mohlo klapnout. Ale šance je tak 15%. Takové procento uvádějí většinou v CAR.

vendulak
22. srp 2010

@martiiik18 já byla na IUI 2x, první nevyšlo, ale druhé ano 😉. Těhu se nám ale špatně vyvíjelo a o miminko jsme přišli, ale to se samotným IUI nemá nic společného. Teď už se moc těšíme až půjdeme do IUI znovu 🙂.

kri
26. srp 2010

Ahojky, já byla na IUI a hned napoprvé nám to vyšlo! 🙂 Já byla vpořádku, ale manža měl špatný spormio - 85% spermií defektních a rovnou nám řekli, že by bylo lepší jít na IVF, ale že to IUI tedy udělají když už je to připravené. A ono to vyšlo! 😉 Za chvíli chceme druhé, tak jsem zvědavá jak tentokrát dopadneme. 😒

betuskaaa
26. říj 2010

ahoj ja byla na prvnim IUI a nevyslo ☹ ted pujdu na 2 IUI tak uvidime snad se to podari 😵 us mame syna 8 let 🙂 ale to miminko se nam nedari ☹

haaninaa
7. lis 2010

Ahojky, já mám za sebou 4 IUI, ani jedna nevyšla, budeme ale zkoušet další, ale už stimulovanou...

dashin
8. lis 2010

Ahoj, nám se povedlo druhé IUI, takže nějaká naděje určitě je. Napodruhé jsem tomu ale pomáhala - dva měsíce jsem pila čaj podle L. Mojžíšové, cvičila její cvičení a chodila na fyzioterapii na odblokování páteře a kostrče...

lindex
27. bře 2015

Ja jsem po 1.IUI otehotnela , ale bohuzel v 8tt bylo tehotenství zamlklé .
Takže budeme zkoušet další pokusy . Pokud nevyjde žádný , půjdeme do IVF . Snad se toho človíčka někdy dočkáme !!

lloupacek
28. dub 2015

ze 4 IUI jsem otehotnela 2 x (jak to dopadlo neni dulezity) , dulezity je, ze IUI funguje

hendrychovadeni
Autor odpověď smazal
ljakubicka
Autor odpověď smazal
saja13
28. lis 2019

Ahoj holky podařilo se vám otebotnet přes iui s nízkýma hodnotama amh? A jedním vejcovodem? Přemýšlím že by sme dali jestd poslední pokus. Do tretice všeho dobrého to ještě zkusit? 🙏😉