Má smysl jít do IUI se zvýšenou funkcí štítné žlázy?
Ahoj potřebuji poradit včera jsem se dozvěděla že mam zvýšenou funkcí štítné žlázy dr. mě poslala k endokrinologovi 3krat sem již otěhotněla ale skončilo to ZT a po posledním potratu se již nedaří už to je rok a 4 měsíce tento měsíc jsme měli naplánovanou iui co myslíte ma vůbec smysl do toho jit když ani ještě nezačala léčba? A za jak dlouho se mužem snažit? Jak dlouho trvá léčba? Mate někdo zkušenost podařilo se vam do nosit zdravé dítě? děkuji
@lylynka1 mně přišli na poruchu štítné žlázy, když se mi nedařilo otěhotnět. Po nasazení léků jsem se sama cítila už za cca 3 týdny lépe a za další asi dva měsíce jsme zkusili IUI bez jakéhokoliv stimulace, kterému v car moc šancí nedávali, a zadařilo se 😁 u druhého syna ani netuším, jak jsem otěhotněla 🙈 se štítnou žlázou se budu léčit celý život (mám autoimunitní poruchu štítné žlázy), ale když se to řeší, není to průšvih 😉
Brala jsem 3 měsíce Euthyrox, pak IUI a výsledek vidíš na profilu

Pokud stitna žláza není léčena, opravdu tam je větší riziko potratu, vad. Já sama zjistila ze mám špatnou štítku, začala sem brát léky a otěhotněla, ještě jsem měla něco od gynekologa. Nicméně ten říká, že to je určitě tím, že se stitka dala do pořádku, ze to děla hodně.. Donosila jsem a mám úžasnyho zdravyho kluka. Riziko je když stitka léčena není. Známa potratila čtyřikrát než ji na to přišli… zkusila bych brát léky a ještě prirozene.🙂