Máte zkušenosti s výsledky těhotenských testů po inseminaci?
Ahoj holky, prosím chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo, kdo je cerstve po inseminaci? Já byla 30.9. Dnes jsem 16ty den po a dělala jsem mamatest 10 2x a mamatest comfort, viz foto. Máte někdo zkušenosti s těmito testy ? Ze by t3n comfort neukázal nic a ty menší dva duchy? Říkám si, jestli 16ty den už by neměla být jasná čárka?

@nika48 nejsem čerstvě. Příští týden rodim..
Ale na inseminaci jsem byla 15.2.
Doktorka mi řekla že si mám udělat test až za 14 dní.
Jenže já jsem to nevydržela a udělala jsem si test už za 7.
Mela jsem nějaký noname test. Kde byl duch. Na další den jsem si koupila máma test a clearblue digi. Mama test měl taky lehkého ducha a clearblue mi ukázal plus...
@nika48 Dělala sis i další testy? Jak dopadly?
@lenisska2307 Ty jsou podle mě pozitivní.
@nika48 Dělala sis i další testy? Jak dopadly?
@dostalka72 ani jsem nemusela, v patek jsem to dostala... takže na mamatesty fakt už nespoleham a pokud půjdu na další inseminaci, tak už je ani nebudu kupovat 🙈
Ja mam dnes 7 den vynechání tak nevim
@lenisska2307 taky bych řekla, že pozitivní 👏
Ja mam dnes 7 den vynechání tak nevim
@lenisska2307 jake to jsou prosím testy? Kdyby se poštěstilo, nechci už si kupovat ty od mamatesty.
@dostalka72 ani jsem nemusela, v patek jsem to dostala... takže na mamatesty fakt už nespoleham a pokud půjdu na další inseminaci, tak už je ani nebudu kupovat 🙈
@nika48 Zřejmě šlo o biochemické těhotenství :( . Mamatesty jsou hodně citlivé a zachytí často i HCG pod tou hranicí 10 jednotek. Ty testy jsou pozitivní a tam není jiná možnost, než že v moči bylo HCG.
Držím palce, aby to příště vyšlo! 🙂
@nika48 Zřejmě šlo o biochemické těhotenství :( . Mamatesty jsou hodně citlivé a zachytí často i HCG pod tou hranicí 10 jednotek. Ty testy jsou pozitivní a tam není jiná možnost, než že v moči bylo HCG.
Držím palce, aby to příště vyšlo! 🙂
@lvl16 jo taky jsem si říkala, že to možná bylo biochemické těhu. V pondělí jdu znovu na ultrazvuk, tak uvidim, jestli se objeví nějaký folikul a bude možné udělat inseminaci. Děkuji moc ♥️