icon

Mohlo by být pozitivní znamení po embryotransferu?

nevimne
31. črc 2025

Ahoj holky 25.7. Proběhl ket s aplikací HCG do dělohy v tety tes nádech čárky hodně malý včera nic a dnes se objevila dřív než kontrolní mohlo by to vypadat nadějně 🤨 bylo poslední embry já už mám vyšší věk tak jsem taková nejistá

Mohlo by být pozitivní znamení po embryotransferu?Mohlo by být pozitivní znamení po embryotransferu?
enikla
31. črc 2025

Duch tam je ! 🙂
Ted hlavne aby sílil. Moc držím palce 🌸

nevimne
autor
31. črc 2025
@enikla

Duch tam je ! 🙂
Ted hlavne aby sílil. Moc držím palce 🌸

@enikla děkuji moc by nám to pomohlo 🍀

jan_hah
31. črc 2025

Z toho by snad něco mohlo být 🙂

bebyna
31. črc 2025

Jooo, tohle už je 👻 jak vyšitej 🌸

bebyna
31. črc 2025

Taky jsem měla takovýho ne moc viditelnýho dušíka.. A bylo to ono ☺️

betthany
31. črc 2025

Ja jsem po ketu ze 24.7. a dnes test takto 🙏🏼tak to mame dost podobné🙂

marketa1218
31. črc 2025

@nevimne Můžu se zeptat od kdy se považuje ten vyšší věk? To by mě opravdu zajímalo, upřímně. A jinak vypadá to nadějně si myslím. Hodně štěstí 🍀🍀

nevimne
autor
1. srp 2025
@betthany

Ja jsem po ketu ze 24.7. a dnes test takto 🙏🏼tak to mame dost podobné🙂

@marketa1218 40 mám za sebou 😊 jinak holky děkuju trochu za nafeji❤️a všem ostatním přeji ať se jim daří 🍀
@betthany třeba to potáhneme spolu 😊

marketa1218
1. srp 2025
@nevimne

@marketa1218 40 mám za sebou 😊 jinak holky děkuju trochu za nafeji❤️a všem ostatním přeji ať se jim daří 🍀

@nevimne Díky za odpověď a přeji hodně štěstí 🍀

nevimne
autor
1. srp 2025
@marketa1218

@nevimne Díky za odpověď a přeji hodně štěstí 🍀

Tak teď jsem dělala papírový test nebyl Teda ranní ale až teď a nepatrný náznak a digitální ukázal že nic tak asi nic tak ať se všem daří 😊

marketa1218
1. srp 2025
@nevimne

Tak teď jsem dělala papírový test nebyl Teda ranní ale až teď a nepatrný náznak a digitální ukázal že nic tak asi nic tak ať se všem daří 😊

@nevimne Tak na digitální může být ještě brzy. Kolik dní jsi po KET?

nevimne
autor
1. srp 2025
@marketa1218

@marketa1218 proběhl minulý pátek takže týden 😊

nevimne
autor
1. srp 2025
@marketa1218

@marketa1218 právě příští pátek je to rok co nás opustil náš milovaný chlapeček tak testuji jak trubka 😔 i když se to nemá

betthany
1. srp 2025
@nevimne

@nevimne neházej flintu do žita, je brzy🩵taky bych asi digitál mela ještě negativní. Utrácet za něj nechci😀 jinak mne ty testy zatím přijdou taky furt dost stejny, tak uvidíme..na krev jdu až ve čtvrtek 🥹

nevimne
autor
1. srp 2025
@betthany

@nevimne neházej flintu do žita, je brzy🩵taky bych asi digitál mela ještě negativní. Utrácet za něj nechci😀 jinak mne ty testy zatím přijdou taky furt dost stejny, tak uvidíme..na krev jdu až ve čtvrtek 🥹

@betthany ano jsou hodně stejné 🤨ale já právě dnes dělala mama test nebyl ranní jak včera a byl teda jako stín tak uvidíme ale teda břicho bolí jak čert jak na MS ale buli to u prostřed ne vaječniky 🫣 v každém případě něco se tam děje buď dobré a nebo špatné 😂😂😂😂😂 moc držím ať se to povede ale řekla bych že je to na hodně dobré cestě 😊

betthany
1. srp 2025
@nevimne

@betthany ano jsou hodně stejné 🤨ale já právě dnes dělala mama test nebyl ranní jak včera a byl teda jako stín tak uvidíme ale teda břicho bolí jak čert jak na MS ale buli to u prostřed ne vaječniky 🫣 v každém případě něco se tam děje buď dobré a nebo špatné 😂😂😂😂😂 moc držím ať se to povede ale řekla bych že je to na hodně dobré cestě 😊

@nevimne myslela jsem že ty moje mamatesty jsou stejný 🤔 hele taky mě včera bolelo břicho, fakt hodně. Ale možná to byl spíš žaludek nebo střeva, těžko říct 😀 jako na MS to zatím necítím vůbec, ale drží to léky stejně..dekuji a taky ti budu držet pěsti🙂

marketa1218
1. srp 2025
@nevimne

@marketa1218 právě příští pátek je to rok co nás opustil náš milovaný chlapeček tak testuji jak trubka 😔 i když se to nemá

@nevimne To mě moc mrzí 😒. Tak moc držím pěsti 🍀🍀. Já už měla 4 transfery a žádné embryjko se ještě nechytlo. 😏 Tak to asi brzy vzdám, naštěstí jednu zdravou dceru máme, ale sourozenec nejde.

nevimne
autor
1. srp 2025
@betthany

@nevimne myslela jsem že ty moje mamatesty jsou stejný 🤔 hele taky mě včera bolelo břicho, fakt hodně. Ale možná to byl spíš žaludek nebo střeva, těžko říct 😀 jako na MS to zatím necítím vůbec, ale drží to léky stejně..dekuji a taky ti budu držet pěsti🙂

@betthany ano léky to drží hodně 😊

betthany
2. srp 2025
@nevimne

@betthany ano léky to drží hodně 😊

@nevimne tak jsem dnes zkusila 3 různé testy ze stejné ranní moči, všechny citlivost 10. Nevim zda se mi chce brecet nebo se smát 🙈 co to jako je 😀

nevimne
autor
2. srp 2025
@betthany

@nevimne tak jsem dnes zkusila 3 různé testy ze stejné ranní moči, všechny citlivost 10. Nevim zda se mi chce brecet nebo se smát 🙈 co to jako je 😀

@betthany já to mám úplně stejně 😔 na jednom nic na druhém slabý duch 🫢 ale říkala jsem že pořád je týden čas 😎takže tím že žádný tes nemám pokusím se počkat 🥴

bebyna
2. srp 2025
@nevimne

@betthany já to mám úplně stejně 😔 na jednom nic na druhém slabý duch 🫢 ale říkala jsem že pořád je týden čas 😎takže tím že žádný tes nemám pokusím se počkat 🥴

@nevimne za mě je nejlepší ten mamatest od GS.
My jsme podstupovali inseminaci a mi řekla doktorka že mám testovat až za 14 dní od toho dne..
No já zkusila hned za týden. Klid na duši jsem od té chvíle neměla