Mohlo by být pozitivní znamení po embryotransferu?
Ahoj holky 25.7. Proběhl ket s aplikací HCG do dělohy v tety tes nádech čárky hodně malý včera nic a dnes se objevila dřív než kontrolní mohlo by to vypadat nadějně 🤨 bylo poslední embry já už mám vyšší věk tak jsem taková nejistá

Z toho by snad něco mohlo být 🙂
Jooo, tohle už je 👻 jak vyšitej 🌸
@nevimne Můžu se zeptat od kdy se považuje ten vyšší věk? To by mě opravdu zajímalo, upřímně. A jinak vypadá to nadějně si myslím. Hodně štěstí 🍀🍀
Ja jsem po ketu ze 24.7. a dnes test takto 🙏🏼tak to mame dost podobné🙂
@marketa1218 40 mám za sebou 😊 jinak holky děkuju trochu za nafeji❤️a všem ostatním přeji ať se jim daří 🍀
@betthany třeba to potáhneme spolu 😊
@marketa1218 40 mám za sebou 😊 jinak holky děkuju trochu za nafeji❤️a všem ostatním přeji ať se jim daří 🍀
@nevimne Díky za odpověď a přeji hodně štěstí 🍀
Tak teď jsem dělala papírový test nebyl Teda ranní ale až teď a nepatrný náznak a digitální ukázal že nic tak asi nic tak ať se všem daří 😊
@nevimne Tak na digitální může být ještě brzy. Kolik dní jsi po KET?
@marketa1218 proběhl minulý pátek takže týden 😊
@marketa1218 právě příští pátek je to rok co nás opustil náš milovaný chlapeček tak testuji jak trubka 😔 i když se to nemá
@nevimne neházej flintu do žita, je brzy🩵taky bych asi digitál mela ještě negativní. Utrácet za něj nechci😀 jinak mne ty testy zatím přijdou taky furt dost stejny, tak uvidíme..na krev jdu až ve čtvrtek 🥹
@nevimne neházej flintu do žita, je brzy🩵taky bych asi digitál mela ještě negativní. Utrácet za něj nechci😀 jinak mne ty testy zatím přijdou taky furt dost stejny, tak uvidíme..na krev jdu až ve čtvrtek 🥹
@betthany ano jsou hodně stejné 🤨ale já právě dnes dělala mama test nebyl ranní jak včera a byl teda jako stín tak uvidíme ale teda břicho bolí jak čert jak na MS ale buli to u prostřed ne vaječniky 🫣 v každém případě něco se tam děje buď dobré a nebo špatné 😂😂😂😂😂 moc držím ať se to povede ale řekla bych že je to na hodně dobré cestě 😊
@betthany ano jsou hodně stejné 🤨ale já právě dnes dělala mama test nebyl ranní jak včera a byl teda jako stín tak uvidíme ale teda břicho bolí jak čert jak na MS ale buli to u prostřed ne vaječniky 🫣 v každém případě něco se tam děje buď dobré a nebo špatné 😂😂😂😂😂 moc držím ať se to povede ale řekla bych že je to na hodně dobré cestě 😊
@nevimne myslela jsem že ty moje mamatesty jsou stejný 🤔 hele taky mě včera bolelo břicho, fakt hodně. Ale možná to byl spíš žaludek nebo střeva, těžko říct 😀 jako na MS to zatím necítím vůbec, ale drží to léky stejně..dekuji a taky ti budu držet pěsti🙂
@marketa1218 právě příští pátek je to rok co nás opustil náš milovaný chlapeček tak testuji jak trubka 😔 i když se to nemá
@nevimne To mě moc mrzí 😒. Tak moc držím pěsti 🍀🍀. Já už měla 4 transfery a žádné embryjko se ještě nechytlo. 😏 Tak to asi brzy vzdám, naštěstí jednu zdravou dceru máme, ale sourozenec nejde.
@nevimne tak jsem dnes zkusila 3 různé testy ze stejné ranní moči, všechny citlivost 10. Nevim zda se mi chce brecet nebo se smát 🙈 co to jako je 😀
@betthany já to mám úplně stejně 😔 na jednom nic na druhém slabý duch 🫢 ale říkala jsem že pořád je týden čas 😎takže tím že žádný tes nemám pokusím se počkat 🥴
@betthany já to mám úplně stejně 😔 na jednom nic na druhém slabý duch 🫢 ale říkala jsem že pořád je týden čas 😎takže tím že žádný tes nemám pokusím se počkat 🥴
@nevimne za mě je nejlepší ten mamatest od GS.
My jsme podstupovali inseminaci a mi řekla doktorka že mám testovat až za 14 dní od toho dne..
No já zkusila hned za týden. Klid na duši jsem od té chvíle neměla

Duch tam je ! 🙂
Ted hlavne aby sílil. Moc držím palce 🌸