Možnost IVF při neúspěšných pokusech o těhotenství?
Ahoj je tu někdo kdo podstoupil IVF .
S přítelem se snažíme hodně dlouho o miminko asi 3 roky ,rok sami ,rok na gynekologii a zbytek na reprodukci ale nejde nám to ,už si nevím rady ,roky taky už jdou napřed .
Já už tedy jedno dítko mám s předchozího vztahu .s novým přítelem jsme 6 let a prostě nedaří se ,moc bychom si přáli kdyby jsme měli aspoň jedno dítko .
Nevíte jestli když už mám jedno dítko jestli my udělají IVF.
Děkuji
@verunda18 ahoj zkušenosti nemam.. Ale taky se snazime, loni v cervenci jsme prisli o malou v 17tt a od te doby se nedari. Pan doktor v CAR nam dal sanci na prirozene, pokud to zase nevyjde tak zkusime IUI a nakonec IVF... Pritom jsme oba v poradku... Ale urco zajdete do CAR, udelaji vam veskere testy, Vam i priteli a podle toho vam nasadi léčbu.. Drzim palce
co je to dneska za modu delat si dite s kazdym novym pritelem?
@zelenaesmolda pardon ale tohle je teda úplně zbytečný koment 🤦🏻♀️
@zelenaesmolda jako pardon ale nejsem ta co střídá několik partnerů .jenom s přítelem jsme spolu 6 let a nemame společné dítko,tak na tom není nic špatného chtít aspoň jedno dítko .
Poraď se v centru to mi ti tu máme poradit? Jednou IUI nic není, proč si nebyla víckrát?
@verunda18
no,pak vidim ty prispevky,jak chlap odesel nebo se par rozesel a zenska zustala sama na dve deti,otcove neplati,lituje,ze dala diteti prijmeni po chlapovi protoze se pak jmenujou kazdy jinak atd.
@zelenaesmolda já neříkám jsou takové typy lidí ,ale já určitě do takové skupiny fakt s přítelem nepatřím.
@verunda18
to neni o typu lidi,nikdy nevis co vas potka...

Ahojky na sto procent te nejdříve vyšetří i tvého přítele hormonální obraz spermiogram atd a pak se uvidí zda je někde nějaký problém pak uvidíte co vám doporučí