icon

Negativní těhotenský test čtyři dny po oplodnění. Je to možné?

16. lis 2025

Ahoj holky mám dotaz,dnes jsem 4 den po iui,byl mi píchnutý pregnyl myslím a dnes jsem zkoušela tehu test a je to úplně bílé je negativní,jak je to možné po 4 dnech to už by hormon vyprchal?Tak brzo? Když jsem byla v loni nebo před 10 lety tak 12 den ještě byl duch.Ms má začít cca 11 dni.

lencaa11
16. lis 2025

@anonym_autor vyzkoušela bych ještě test třeba vecer ,ráno oni ty hormony skáčou jak na houpačce 4 dny je dosti málo aby byla injekce pryč

autor
16. lis 2025
@lencaa11

@anonym_autor vyzkoušela bych ještě test třeba vecer ,ráno oni ty hormony skáčou jak na houpačce 4 dny je dosti málo aby byla injekce pryč

@lencaa11 no po pul hodině tam vznikl duch,zda něco vidis, posílám fotku zkusím ještě večer ale je to divne no.

autor
17. lis 2025
@lencaa11

@lencaa11 dnes jsem zkousela a je tmavší čárka,to bude ještě ten hormon asi že i když ráno na testu skoro nic nebylo.

lencaa11
17. lis 2025
@anonym_autor

@lencaa11 dnes jsem zkousela a je tmavší čárka,to bude ještě ten hormon asi že i když ráno na testu skoro nic nebylo.

@anonym_autor ano to bude ještě hormon čárka by měla sílít 12-14 dní od iui ...