icon

Nižší hodnota hCG po zavedení embrya. Je to problém?

tmganite
25. lis 2025

Ahoj holky, 14dpket se zavedeným 5denním embryem jsem šla na krev hcg a naměřili mi hodnotu 220,68 U/I. Čtu tady na fórech a z různých tabulek, že je to hodně málo, pod hranicí průměrnosti a mám hrozný strach, že je něco v nepořádku. Zítra jdu na krev znovu, abych viděla, zda to stoupá.
Měla jste některá podobnou zkušenost a bylo vše v pořádku?☘️🙏🏼

reeeza
25. lis 2025

Mohlo se uhnízdit později. Důležité je, jestli hcg poroste tak, jak má 👍🙏🙂

misha31
25. lis 2025

Je to trochu nizsi nez prumer, ale to vubec nemusi byt spatne. Dulezite je, zda se zdvojnasobi za 2 dny 🍀

tmganite
autor
26. lis 2025
@misha31

Je to trochu nizsi nez prumer, ale to vubec nemusi byt spatne. Dulezite je, zda se zdvojnasobi za 2 dny 🍀

@misha31 tak hcg se snížilo po 48h z 220 na 133. Jsem bez naděje😭

misha31
26. lis 2025
@tmganite

@misha31 tak hcg se snížilo po 48h z 220 na 133. Jsem bez naděje😭

@tmganite ale telo se s tim aspon vyporada samo a priste to uz musi vyjit 🍀
Ja minuly mesic mela hcg 7000, zamlkle tehu, ale my zensky jsme silny a proste pristi pokus bude nas 🥰

tmganite
autor
26. lis 2025
@misha31

@tmganite ale telo se s tim aspon vyporada samo a priste to uz musi vyjit 🍀
Ja minuly mesic mela hcg 7000, zamlkle tehu, ale my zensky jsme silny a proste pristi pokus bude nas 🥰

@misha31 děkuji za pozitivní slova a moc mě mrzí, že i ty si procházíš tímhle nelehkým a dost bolavým obdobím.🥺❤️‍🩹 Jak to zvládáš? My už se snažíme rok a půl, nikdy žádné problémy, po vysazení mi zjistili PCOS a teď poprvé IVF a musím říct, že se cítím hrozně vyčerpaně, vůbec se od toho nedokážu odprostit a normálně fungovat. Za pár dní mám 30 a cítím, jak je ten věk taky jeden velký tlak...😔
Jsem tak vděčná za tyhle skupiny, díky kterým se na to necítím tak sama.🙏🏼

misha31
27. lis 2025
@tmganite

@misha31 děkuji za pozitivní slova a moc mě mrzí, že i ty si procházíš tímhle nelehkým a dost bolavým obdobím.🥺❤️‍🩹 Jak to zvládáš? My už se snažíme rok a půl, nikdy žádné problémy, po vysazení mi zjistili PCOS a teď poprvé IVF a musím říct, že se cítím hrozně vyčerpaně, vůbec se od toho nedokážu odprostit a normálně fungovat. Za pár dní mám 30 a cítím, jak je ten věk taky jeden velký tlak...😔
Jsem tak vděčná za tyhle skupiny, díky kterým se na to necítím tak sama.🙏🏼

@tmganite my mame dceru 12 let, pak syna necele 2 roky - tam se povedlo az po roce a taktez po potratu. Nyni se snazime opet vice nez rok...davam si nadeji, ze ted po potratu bude moje telo vice plodne a treba se zase zadari jako se synem. Je mi uz 35 let.
Treba nakonec otehotnis prirozene take po potratu 🍀