icon

Ovlivňuje stres vaše menstruační cykly při IVF?

mimig
7. čer 2022

Dobrý den,
netrpělivě čekám na MS, abych si mohla začít píchat injekce před odběrem vajíček. Cyklus normálně pravidelný, ale jak naschvál už mám 7. den zpoždění, test negativní. Chtěla jsem se proto zeptat, zda-li se některé z vás stalo něco podobného? Zda třeba stresem z celé situace se vám cyklus těsně "před" také rozhodil a jak to nakonec dopadlo? 🤷🏻‍♀️🥺

volodka162
7. čer 2022

@mimig No ani mi nemluv...dneska mám termín kdy bych měla dostat menzes...a pak začít injekce jako ty...a pak IVF a čekám....nervozní jako pes. ☹ Tak si budeme držet pěsti, aby to vyšlo 🙂 Ale budu asi taky mít až déle...minulý měsíc jsem měla zánět dělohy = léky na předpis...takže se mi posunul cykl. Jak to bude vypadat teď, nevím.

arkapo
7. čer 2022

@mimig Já měla doma injekce, rozpis a čekala jsem na ms. Hmm, jsem 16 tt 😊 Sedm dní zpoždění s neg.testem už je ale dlouho. Ale kdo ví... Přeju, ať se objeví dvě čárky.
A nebuďte nervózní! Konečně se bude dít něco, co vás posune k miminku. Držte se! ✊

mimig
autor
15. čer 2022

@volodka162 10 dní zpoždění, ale konečně už stimulujeme🤦🏻‍♀️💉 Jakpak to dopadlo Tobě?

mimig
autor
15. čer 2022

@arkapo Takové štěstí jsme bohužel neměli, o hodně později, ale přišla... Děkujeme, snad to už konečně vyjde! 🍀

volodka162
15. čer 2022

@mimig Ale jo, došla...o dva dny později. Teď už jedu bomby ...dali mi aktualizovány stimulační protokol dneska a v pondělí se jde.na odběr vajec.

mimig
autor
16. čer 2022

@volodka162 Tak to moc držím pěsti! ✊ Já dnes měla první ultrazvukovou kontrolu, bohužel vajíček je oproti kontrole před stimulací mnohem méně (8), po další kontrole za 4 dny se uvidí, co a jak 🥺🍀

volodka162
16. čer 2022

@mimig No jestli je počet folikulů počet vajíček tak mám jen dvě .... 😑

mimig
autor
16. čer 2022

@volodka162 Musíme obě doufat, vždyť plně postačí 1, který vyjde, že jo...🍀✊

mimig
autor
21. čer 2022

@volodka162 Jak je po punkci, všechno vpořádku? 🙂

volodka162
21. čer 2022

V pondělí byl odběr vajíček. Ve výsledku se tam objevilo 5 folikulů, ale pouze jedno jediné vajíčko - prý naštěstí dozralé. Dneska jsem si měla volat v poledne zda je stále ok a je. Takže mi dali termín vložení na sobotu. Kdyby náhodou změna, tj. bylo rychlejší, tak mi budou volat a bude to v pátek a nebo kdyby teda náhodou to nevyšlo...takže doufám, že volat nebudou a dopadne to době. Ale jsou to teda nervy. Já tu všude čtu jak mají 10-15-20 folikulů, z toho 5 - 15ks vajíček...a já jen jedno. Chce se mi brečet, ale tak budeme doufat v zázrak. Ale nechci jásat předem...snad to bude bojovník.

volodka162
21. čer 2022

@mimig A co ty?