PCO a stimulace - jaké máte zkušenosti?
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat zda mate zkušenost s pco a stimulaci na ivf..jak vám bylo nastaveno dávkování, kolik ultrazvuku jste měly a jak to dopadlo,zda jste se vyhly OHSS a tak ;) dekuju moc
Já měla PCO, stimulace 112 jednotek Gonalem, měla jsem jeden folikul, ale stejně v něm bylo špatné vajíčko, takže nedošlo ani k oplodnění. Potom mi doktorka napsala větší dávku na druh cyklus IVF, to mělo být 150 jednotek, naštěstí se to už nestihlo, otěhotněla jsem na dovolené přirozeně 🙂 brala jsem Fertipronu, původně jsem si ji koupila na lepší vajíčko k druhému pokusu, ale pomohla nám k miminku dřív 🙂
Ahoj,tak jsem 6.den a je tam přes deset folikulu,ale musí dorůst ;)
Ahoj, já při IVF stimulace 150 jednotkami, doprovázeno injekcemi Fraxiparinu proti sráženinám. Odebráno 52 oocytů, skončila jsem na JIPce s rozjíždějícím se OHSS, ten se naštěstí podařilo udržet na uzdě, nicméně jsem si tam 4 dny poležela. ET samozřejmě neproběhl, všechny další pokusy byly KET.
@lucik253 díky, ale nemusí 🙂.. Co tě nezabije, to tě posílí, dneska už se na to dívám jinak. Tenkrát jsem byla teprve na startu, to jsem ještě nevěděla, že dva KETy nevyjdou vůbec, dva vyjdou, ale v obou případech v 7. týdnu potratím. Dnes jsem ve 33. týdnu, po 5. KETu a věřím, že to dopadne dobře, musí! 🙂
Drzim palce všem,ja jdu na opu ve stredu,tak snad tam bude něco použitelného ;)
Tak mi teď došly...
Výsledky vyšetření:/2019 HSK + Separovaná abraze: onkologicky negativní, korporální endometrium proliferačního typu

@kkacca Ahojky, mne Mudr potvrdila PCO. Stimulace byla Gonalem 150jednotek od 2dc.
7dc,10dc,12dc ultrazvuk a 16dc odber vajicek.
Nastesti jsem to dobre snesla,odebralo se 21vajicek.