Po embryotransferu - kdy probíhá zahnízdění?
Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺
pětidenní hečující blastocysta se zahnizďuje 1 až dva dny, čtyřdenní zase 2-3dny , musí nejdříve dojet do blastocysty
Diky za odpovedi😊mám zavedene 2 pětidenní blastocysty a jsem 8 den po et a test negativní. .😔
@leny18 ještě vydrž,to je brzy 😘
@verunkablack snad ano.ale už tomu moc nevěřím.
@leny18 No já myslím, že jo 🙂 to je nejčastější příznak těhu, když tě bolí podbřišek jako na MS až do zad v kříži.. četla jsem, že blastocysty se už můžou zahnízďovat druhý den po transferu, takže už si třeba udělal pelíšek ;) nějak se zabav.. nějaké srandovní seriály nebo knížku, ať ti to uteče 🙂
Do Arlety do Kostelce n.Orl. 🙂 poprvé jsme tam byli 2.9. a ejhle, za chvíli první IVF 🙂 bylo to rychlé 🙂
@kamilka90 no to věřím že je hrozný dilema jestli to říct v práci nebo ne..je to taková choulostivá věc. Naštěstí já tohle řešit nemusím protože jsem na mateřské s první dcerou ale zase po ET nemůžu odpočívat .jelikož manžel je teď v zahraničí na školení. No musíme to nějak zvládnout...a přesně jak píšeš určitě se máme na co těšit 😊
@leny18
@kamilka90 mam uz doma z 2.ivf dvouletaka(predtim ivf i ket neuspesny), z druheho ivf nam zustalo zamrazene embryjko a to je ted u me 😉
Pozitivni test u syna i ted mivam od 8.dne,ale testuju od 6.dne,protoze to mam vzdy uz dusika 😉 ale mam vysoke hcg obecne,nekdo ma 14dni po etu hcg treba 100-1000, a ja vzdy kolem 2000, dr rikal ze proste produkuju ten hormon vice
@leny18 jinak tak druhy den po ket jsem myslela ze to snad hned dostanu,jak silne ms bolesti jsem mela, ale holky kazda to mame jinak,ja to presne takhle mela i u uspesneho et, ze ktereho mam synka,tak jsem ty "priznaky"uz poznala... naopak u predchoziho ketu jsem necitila nic a nevysel

Ahojky,prý do 48 hodin se má zahnízdit