icon

Pravděpodobnost úspěchu po ket i přirozeném početí?

marikaf87
8. čer 2022

Může se prosím zeptat je tady někdo kdo podstoupil ket a zároveň to během ovulace zkoušel i normálně? Jaké je pravděpodobnost, že by vyšlo obojí ket i normální početí?

kelerub
8. čer 2022

@marikaf87 Pokud podstupuješ ket v nativu tak nějaká maličká šance být může. Ale předpokládám, že ivf podstupujete proto, že se přirozeně nedaří. Pokud se nezadařilo doteď, jaká je pravděpodobnost, že se zadaří zrovna teď. A dále, nevím jak na ostatních klinikách, ale na obou klinikách kde jsem byla sex po transferu nedoporučovali po dobu alespoň pěti dní.

marikaf87
autor
8. čer 2022

@kelerub nene ivf podstupuji protože nám řekli, že nám udělají genetiku embrya zdarma.. Nakonec nam bylo řečeno, že nemám na to nárok. Byla jsem dvakrát normálně těhotná, ale bohužel to dvakrát nedopadlo..

kelerub
8. čer 2022

@marikaf87 V tom případě tady šance jistě je. Ale bacha, hrozí vícečetné těhotenství 🤭

gangam
10. čer 2022

Já si dala proste pozor i když šance byla minimální … nakonec dvojčátka byla, ale embryo se rozdělilo na 2 😃 Být tebou nepokouším to 😁 nakonec nám jedno zamlklo asi v 6.tt, ale z toho důvodu jsem neriskovala ani já. Představa, že pak třeba člověk čeká trojčátka 😂