Proč si musím píchat před KET Pregnyl?
Ahojky, nezeptala jsem se a teď mi to vrtá hlavou. Budou mi přece zavádět embryo, tak nepotřebujou moje vajíčka. Díky za každou odpověď...
Výsledek se dotavil,jako že jsi těhotná?
A taky prý hcg (právě ten pregnyl) může ze začátku těhotenství podpořit, proto se někdy píchá i po transferu. i když osobně jsem se s tím nesetkala...
ááááá to dává smysl díky, takže co kdyby.... 🙂
@karmeta aby bylo jisté, že proběhla a hlavně kdy proběhla ovulace ... podle toho se načasuje správný den KETu ... pokud jde o tvorbu Progesteronu, tvoje tělo sice nějaký Progesteron tvořit bude, ale určitě dostaneš pro jistotu i Progesten ve formě Utrogestanu nebo podobného léku 😉
tak teda jooo, tak já se přemůžu a jdu na to.... už mám těch píchanců po krk kurňa, čím je to opakovaně znovu a znovu tím je to píchání horší a horší.... snad naposled 😉
Pregnyl se dává, aby proběhla ovulace. Přestože není potřeba tvé vajíčko, musí fungovat "ovulační dráhy" a proto se musí pregnyl nebo ovitrelle píchnout i před KETem.
Ahoj, já dostala Pregnyl týden před KETem, pak den před a pak ještě 4. den po KETu, teď čekám, jak to dopadne
Dotaz:
Mam pred Ket. Pregnyl mam pichat zitra v nedeli dopoledne - bez presneho urceni casu. Ale jelikoz mi budou pristi nedeli (tyden po pichnuti pregnylu zavadet dve petidenni blastocysty) zajima mne zda neni ten pregnyl spatne nacasovany. Kdyz vyjdu z toho ze foliky prasknou 36hod po aplikaci injekce tak to je dejme tomu pulnoc v pondeli. A pet dni na to by se mely zavest ty embryja tj sobota v noci. Jde mi o to zda to neni cely trochu zle nacasovany...? Mozna tech par hodin nehraje zadny rozdil- nevim.

Me to pichali taky. Tusim jednu pred a jednu po. Vysledek se dostavil, tak se nepozastavuju. Spis mi prislo zvlastni, ze po to pichali do zadku, sestra rikala, ze podle nejakeho vyzkumu to melo lepsi vysledky nez do bricha. Zvlastni.