První příznaky po IVF: Příběh a zkušenosti uživatelky
Dobrý den chtěla bych se zeptat , na první příznaky občas mě pichne na pravé straně a cítím podbrisek nebolí ale takový divny tlak nebo nevím jak to popsat ale není to bolestivé a dneska mi začalo být i trošičku na blití spis mám i knedlík pořad v krku .
Měla bych už brzy dělat těhotenský test ale mám trosku strach 4 roky se snažíme o miminko dvě neúspěšně IUI a teď jsme podstoupili IVF tak doufám ze už tohle vyjde 🙂vajíčka jsem měla prej krásné a i dost a nechali jsme si to prodloužení těch 6 dnů
Děkuji z odpověď a zkušenosti
Tak si už zítra ráno udělej test, to už budeš 17 dní po oplodnění, tam už by mělo být vidět, na čem jsi. Držím palce.
@uzivatelkapetra takže první IVF u vás vyšel ? Hrozně se bojím zklamání 😔
@gruyerre moc děkuji 🙂
Ano vyšlo, u mě byl problém PCOS a to prý mívá v IVF slušnou úspěšnost
Já žádné příznaky taky neměla, první nevolnost přišla kolem 7tt. Jinak já testovala už 5 den po transferu 🫣😁 a už byl pěkný dušík na testu.
Já jsem třeba tyhle všechny příznaky měla díky tomu, že jsem byla "rozbitá" z hormonů a odběru vajíček plus PMS příznaky. Je to takové buď a nebo. Zkuste test, to už by mohlo být něco vidět😉
@uzivatelkapetra prosím a čím vás stimulovali? Mám také pcos a cca v půlce února bych měla jít na ivf. Budu si pichat puregon a orgalutran.

Já třeba neměla příznaky žádné, jiná už v té době blila, to je těžké. Ale po prodloužené kultivaci jsem 11 den už testovala a úspěšně.