icon

První příznaky po IVF: Příběh a zkušenosti uživatelky

17. led 2024

Dobrý den chtěla bych se zeptat , na první příznaky občas mě pichne na pravé straně a cítím podbrisek nebolí ale takový divny tlak nebo nevím jak to popsat ale není to bolestivé a dneska mi začalo být i trošičku na blití spis mám i knedlík pořad v krku .
Měla bych už brzy dělat těhotenský test ale mám trosku strach 4 roky se snažíme o miminko dvě neúspěšně IUI a teď jsme podstoupili IVF tak doufám ze už tohle vyjde 🙂vajíčka jsem měla prej krásné a i dost a nechali jsme si to prodloužení těch 6 dnů
Děkuji z odpověď a zkušenosti

uzivatelkapetra
17. led 2024

Já třeba neměla příznaky žádné, jiná už v té době blila, to je těžké. Ale po prodloužené kultivaci jsem 11 den už testovala a úspěšně.

gruyerre
17. led 2024

Tak si už zítra ráno udělej test, to už budeš 17 dní po oplodnění, tam už by mělo být vidět, na čem jsi. Držím palce.

autor
17. led 2024

@uzivatelkapetra takže první IVF u vás vyšel ? Hrozně se bojím zklamání 😔

autor
17. led 2024

@gruyerre moc děkuji 🙂

uzivatelkapetra
17. led 2024

Ano vyšlo, u mě byl problém PCOS a to prý mívá v IVF slušnou úspěšnost

ludmilka90
17. led 2024

Já žádné příznaky taky neměla, první nevolnost přišla kolem 7tt. Jinak já testovala už 5 den po transferu 🫣😁 a už byl pěkný dušík na testu.

sanoela
17. led 2024

Já jsem třeba tyhle všechny příznaky měla díky tomu, že jsem byla "rozbitá" z hormonů a odběru vajíček plus PMS příznaky. Je to takové buď a nebo. Zkuste test, to už by mohlo být něco vidět😉

klchudik
17. led 2024

@uzivatelkapetra prosím a čím vás stimulovali? Mám také pcos a cca v půlce února bych měla jít na ivf. Budu si pichat puregon a orgalutran.