Reprodukční kliniky Brno. Jaké máte zkušenosti?
Ahoj holky, jelikož se nám už dlouho nedaří otěhotnět, chystáme se na IVF. Máme za sebou už základní vyšetření v CARu v Brně. Ale brouzdám různě po internetu a koukám i na jiné kliniky a tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti s jinými klinikami a popřípadě i na kolik Vás IVF vyšlo. Moc děkuji 🙂
Ja chodim do Reprogenesis
Ahoj, nás vyšlo 1 ivf na něco málo přes 100 tisíc, 2.ket se povedl a jsem ve 13tt. Helios. Rozhodně doporučuji, pokud nemusíš až tolik hledět na peníze. Já jsem měla dlouhý protokol a dvoj až trojnásobně dávky léků,než platí pojišťovna. Pak jsme si priplatili za picsi a macs a neměnila bych, po 7 letech mám v bříšku miminko ❤️ celý proces ke zdárnému otěhotnění od 1. konzultace trval 9 měsíců. Odebrali mi 47 vajíček, oplodnovat jsme nechali 15 a povedlo se 7 mrazacku.
Repromeda. Vse se u nas povedlo na 1.pokus, za me prijemne jednani.. cele IVF nas vyslo okolo 25000 vcetne priplatku za ICSI. Asi bych tam sla zas, ale 2.prcek si k nam zahadne nasel cestu sam, tak uz nemusim...
Děkuji holky 🙂
My jsme spokojení v Unice.
@ocetnicek
A já zase mohu Reprofit doporučit, v 39 letech mi odebrali 12 vajíček, dozrálo 5 embryí, po 1. KETu jsem teď 11+2 a máme ještě 3 zamražené. Mám ještě zkušenost z CARu vMotole v Praze, kde jsem po třetím KETu porodila syna, ale když mohu srovnat přístup, hlavně co se týče chování sester a možností objednávat se na vyšetření, odběry, atd., tak do nemocnice už bych nešla, v Reprofitu nebylo nic problém ani o víkendu, na KETu jsem byla v neděli, protože to tak vyšlo, to by v Motole nešlo, tam jsem běžně čekala na objednaný UZ na 7 na ráno do 10 hod, protože doktor musel být akutně na lůžkovém.
Za léky, odběr a 4 mražáčky jsem platila 31000 Kč, za rozmražení na 1. KET myslím 8500 Kč.
Dobrý den, já tuhle zkušenost nemám, ale před tím než jsem otěhotněla jsem užívala tabletky.
@marketanova Problem neni ve me, ale v partnerovi. Mame malo spermii a rekli nam, ze pokud se nepovede prirozene, tak jedine IVF, inseminace by nam nejspis take nepomohla.
Ahoj, před šesti lety v UNICE jsme podstoupily oba s manželem všechny vyšetření, jednou IVF, jeden KET za asi 70 tisíc. Rozloučily jsme se ve zlém-naštěstí pro mě. Po roce v 38 letech jsme to zkusily v Reprofitu, buď anebo, poslední pokus IVF. Dojeli jsme na zaplacení s 50 tisíce, stalo nás to 12 tisic (bez vyšetření-předaly jsme jim drahé kopie z úniky). Povedlo se to, kluk má 4 roky😄. Přeji vám ať taky dobře dopadnete.
Reprofit 🙂

Za mě určitě ne Reprofit. Vymámili ze mě jedno ubohé vajíčko během skoro 20denní stimulace, po OPU mi navíc řekli, že ho nebudou oplodňovat, že je špatné. Bavila jsem se o tom s primářem jiné kliniky a ten mi řekl, že tento postup byl naproto špatný a že chyba je jednoznačně na straně centra. Už bych tam nešla. Naštětsí se nám zadařilo pak přirozeně, ale z Reprofitu jsem byla zklamaná na to, jakou si dělají reklamu.