Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
Joo je to hrozné trápení, já také do Reprofitu, Machač je úžasný!!!! 😀
@britka Ahoj Brituš 😎 ... tak už se ti to zase blíží, že? ... koukej načerpat hodně sil a naladit se pozitivně, teď už to musí klapnout! 😉 ... víš kolik holek tady otěhotnělo za tu dobu co sem chodíme, to by bylo, aby ti to teď neklaplo ... bude jaro, všechno v přírodě se bude množit, tak vy se určitě také rozmnožíte 🙂
@kvakuska ale ,ale kdopak se nám to tady objevil.Není dne kdybych na tebe nemyslela a nezavoláme si náhodou?Já si říkám večer zavolám a pak už je hodně hodin a to už na telefon pozdě.Jo,jo jaro,ale to jaro nebylo pro mě v pokusech slavné nikdy.Jestli máš čas písni na IP co ty na to?
@britka no já sem občas nakukuju, ale nějak nemám co psát, už to není jako když tady byla naše stará garda, holky už maj jiné starosti, určitě krásnější ... no a také mám pocitt, že už není co pitvat, obě víme jaká je naše situace a jaké jsou šance, ale nějak necítím potřebu to pořád dokola rozebírat ... když si vezmu kolikrát už jsem byla těhotná a nikdy to nedopadlo, pokud bych na to měla stále myslet, už bych byla v blázinci 😖
@britka ale huš babo, určo letos na jaře bude dobrý rok na otěhotnění, i pro ostatní! A 7 je šťastný číslo, já byla teď po 7. těhotná a konečně jsem se dopracovala i ke šťastnému konci, tak to bude i u vás 😉
Marušce buď zavolej, nebo se objednej přes ten mejl. Ona buď zavolá jak ti vyhovuje termín nebo napíše.
@kvakuska já taky bojovala 3 roky se Štěpánem a strašně mě vždycky mrzelo, jak to tady těhotnělo a já nic,pak ten nešťastný loňský únor, ale to mě nakoplo ( i tady Escadka) a šla jsem bojovat dál a dočkala se...
Takže nezoufej holka, taky se dočkáš!
HOlky, ty vaše příběhy, že jste po mnohých neúspěšných pokusech nakonec otěhotněly, mě drží nad vodou. Taky to nevzdáváme.
@katapola jo jo holka, naděje umírá poslední 😎 ... pokud žena ještě není věkem úplně mimo a pokud je možnost jak tomu pomoci, tak musíme pořád doufat, ale to je snad jasné, přece nepůjdeme do něčeho čemu nevěříme 😠 ... ty už máš také svůj čas odčekaný, tak držím moc moc palce, ostatně jako všem tady 🙂
Nahlížím a vidím známé tváře, teda profilovky..holky, jak se máte, já vás zanedbávám a plkám vedle na diskuzích

hmmm to jsou čísla, jsem zvědavá v pondělí na krev bojííím ☹