Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

s9480
6. kvě 2008

Čau Emanku já teda do Reprofitu nechodím ani nevím kde to je??? Já chodím do Fertimedu v OL,někdo ti ho doporučil???Čím se zabývyjí taky neplodností nebo je to normal gynda??

sany79
6. kvě 2008

Ahojky emanek, já jsem byla na první návšětěvě v Reprofitu a bya jsem taky právě u Dr. Machače.Chodím do Reprofitu v Brně v Olomouci prý Dr.Machač ordinuje jen 2 dny v týdnu,že??A jak na tebe působil??Já jsem byla moc spokojená. Budu ráda když se někdo přidá s nějakou zkušeností s Reprofitem.

emanek
autor
7. kvě 2008

to s9480: reprofit má v Olomouci jen pobočku, pár dní v týdnu sem jezdí dr. Machač z Brna, kde mají hlavní sídlo a jinek je to odnož či takového něco od Zlínského centra, kde je prof. Pilka, když tak mrkni na interner, najdeš je pod Reprofitem Brno. Já tam chodím jen velmi krátce, takže sama zatím velké zkušenosti nemám. Ale dojem na mě Machač udělal velký. Mám za sebou dva neúspěšné ICSI v jiném centru. Šli jsme tam původně jen na konzultaci, ale konečně se někdo začal zajímat, proč nejdou děti přirozenou cestou a dokonce podle dr. (zatím podle výslekdů, které maj k dispozici) není důvod, proč bychom děti nemohli mít normálně.

to sany79: ty jsi z Brna? já mám Olomouc na půl cesty. a co Ti Machač řekl? a už máš taky nějaký pokus za sebou? promiň že se tak ptám

tukinka
9. kvě 2008

Ahojky holky..tak k Machačovi chodím už skoro 2 roky..do reprofitu OL asi 5 měsíců, nemohu si stěžovat na přístup a ani na nic jiného, jsem maximálně spokojená, prostředí je tam úžasné a jeho přístup..je prostě super. teď ve ČT jsem byla v reprofitu v Brně..na odběr vajíček..a pravděpodobně v úterý jdu na ET (embryotransfer).
prodělala jsem 3 inseminaci ve FN OL...jejich přístup..no nemám slova..horší to snad už nemůže být, na poslední inseminaci jsem dokonce po zákroku ležela na pokoji s holkou který zrovna potratila...takže FN OL již nikdy. Pokud Vám mohu doporučit..běžte k MUDr. Machačovi..
pokud si některá budete chtít pokecat má email. adresa je: janca.malinka@seznam.cz

🙂

emanek
autor
9. kvě 2008

tukinka: jetli to není moc osobní, prozradila bys mi co máte v plánu a kolik Vás to bude stát? Jinak Ti přeji moc moc štěstíčka, aby se u Tebe embrískům dobře dařilo, nejméně dvoum najednou. 🙂 🙂

emanek
autor
12. kvě 2008

haloo tady si nikdo nechce psát nebo tu nikdo není? fakt jsem tu sama 😉

sany79
12. kvě 2008

Ahoj holky, dneska jsem posílala Dr.Machcačovi email, aby mi napsal jak máme dál pokračovat. Měli jsme naordinovaný plánovaný pohl.styk, který nevyšel.Pak tam byl přítel na kontrolním spermiogramu.Jaký máte zkušenosti s výsledkama spg???A teď nevíme co dál....myslíte, že se v Reprofitu jde přímo na IVF??? nebo zkouší růuné metody??Třeba IUI?? Byla jsem na 1.IVF v jiné klinice, kde nám to nevyšlo a hlavně tam jdou přímo na věc bez jakýchkoliv šetrnějších pokusů.
Holky, co vám v Reprofitu všechno vyšetřovali a čím jste tam už prošli???
Pro mě je moc důležitý přístup a ten je tam určitě výborný!!!

mika
4. srp 2008

Ahojky, já znám dr.Machače už asi cca 2-3 roky a do Reprofitu jsme s manželem začali chodit minulý rok. Měl špatný spermiogram, nedařilo se nám otěhotnět. Letos v dubnu jsme prodělali odběr vajíček a enbryotransfer, ale neúspěšně. No a teď to ještě necháváme na přírodě, protože se výsledky spermiogramu výrazně zlepšily a tak se pokoušíme o přirozené otěhotnění. S Dr.Machačem jsem spokojená a v Reprofitu v Brně to bylo moc příjemné. Pokud se nebude dařit, tak na podzim to zkusíme znovu.

karafit
27. srp 2008

Ahoj holki, ja začinam take v Reprofitu, v Unice mi to 2x nevyšlo?

lajcikova
27. srp 2008

ahoj holki,ja znam machače to ještě pracoval na Unice v brně.jeho přistup byl vždy solidni.ale k vuli dojižděni chodime do fertimedu v olmiku,v prosinci jsme byli na ivf,neuspěšné a ted čekam na darovane vajíčka,no jinak co se tyče unici,to je tovarna na ždímani peněz,proto s tama machač odešel.mužu se zeptat kde ma machač v olmiku ordinaci?

emanek
autor
28. srp 2008

holky tak koukám, že z Unici hromadně utíkáme. I já mám stejný pocit, že Unica je jen o penězích. Už je zarážející, že téměř všichny páry mají stejnou diagnozu - chlap KO spermiogram a žena pol. vaječníky bez ovoluce. Nepletu-li se snad. my twam byli neúspěšní 2x. Machač je fajn, i když ani pod jeho vedení se nám zatím nepodařilo a s největší pravděpodobností nás třetí IVF nemine. Ale aspoň je od něj cícti mnohem pozivnější energie než z Unici a snaží se to řešit. Ne, jen zaplať a jdem nejlíp na ICSI.
V Olomouci je na ulici Hanáckého pluku v ordinaci dr. poláka. Taky tam chodím.

kata29
8. zář 2008

ahoj
zvazuji prechod z FN do Reprofitu. Uz jsem jednou i Machace navstivila,ale pak jsem se vratila zase do FN,protoze tam uz mam za sebou spoustu vysetreni.

Nevite nekdo za jak dlouho se chodi v reprofitu na dalsi IVF po nezdarenem pokusu?hned nebo az po 3mesicich???

A poslal Vas Machac na imunologii do Plzne k Dr. Ulcove-Galove?
diky za info
K

mufy
8. zář 2008

Kata29 - na IVF tě vezmou až po 3 měsících, dřív ne.Tělo si musí odpočinout.Navíc, než ti udělají všechna nová vyšetření,tak to trvá. 😉

Já chodím taky do FN a už dřív jsem zvažovala přejít k dr. Machačovi.Ale nemůžu se nějak rozhoupat. 😕

kata29
8. zář 2008

tak to jsme na tom stejne 😉
Jeho optimisticky pristup je super a navic je to pohlednej chlapik a reprofit jako takovy ma dobre jmeno,ale Dostal je u me jednicka
neviiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Kdyby to ale slo u nich jeste znova na podzim 2.IVF,tak bych nevahala.

Telo mam zblbnuty po hormonech to je pravda, ale na druhou stranu uz jsem zvykla na ten rezim,nebojim se injekci atd...
Silim z predstavy,ze me na to druhy IVF nechaji cekat az na jaro. to je za TAK dlouho!!

mufy Ty mas za sebou poradny vysetreni imuno? Ty uz taky pekne dlouho bojujes,co?

zuzka72
12. led 2009

Ahoj,jsem na těhle stránkách poprvé a nikdy jsem si nemyslela, že to budu potřebovat. Je mi 36let, mám 2 syny, 16a13let, přítele, kterému je 33let. Děti už mám, takže jsem si myslela, že už nikdy žádné nebudu chtít, ale ouha,vše je jinak, moc bychom chtěli miminko a nejde to. Přítel byl i na spermiogramu-to je v pořádku, takže propadám depce, že já jsem ta špatná. Poslali nás k Mudr. Machačovi na IVF, nevíte někdo, co se tam bude dít dál akolik to asi stojí. Může mi prosím někdo poradit. Mockrát děkuji. Zuzka

dorra
13. led 2009

Ahoj Zuzko, nedej moc na naše řeči, každá léčba je indivindy a tady si pomáháme svými zkušenostmi, které jsou taky indivindy. Nejlíp uděláš, když zajdeš za tím doktorem. Je opravdu příjemný, jak tu všechny holky píšou, a všechno Ti pěkně vysvětlí. Neboj, hned neplatíš, taky záleží na Tvé pojišťovně.

geminis
13. led 2009

zuzko,
chyba asi nebude na Tvé straně, když máš dvě děti!
Jak píše dorra, zajdi za doktorem...nic dopředu neřeš.
Já sice nebyla nikdy v Reprofitu, ale jen ve Fertimedu. Nakonec jsme zjistili, že Fertimed nemá s naší pojišťovnou smlouvu, takže smůla.
Držím pěstičky.

petista
11. kvě 2009

ahoj, je tu někdo, kdo aktuálně navštěvuje Reprofit v Olomouci? Nevíte, kdy dr. Machač ordinuje? Mám za sebou 2x IVF ve FN a potřebuju změnit prostředí a dr. Machače jsem slyšela samou chválu. Za info děkuji 😉

petista
11. kvě 2009

to tu není nikdo z Reprofitu Olomouc? 😉

petista
12. kvě 2009

to tu fakt nikdo není?

donnald
12. kvě 2009

Ahojky,
tak já jsem jedna z nich, co tam chodí. Dr. machač - super. byli jsme tam zatím jednou,ale dojem úžasný.
Ordinuje v ÚT +st + čt a sice v úterý a čtvrtek dopoledne - do 13:00hod myslím a v tu středu odpoledne do večera. Já tam byla ve středu v 17:30, takže si myslím, že má minimálně do 18:00hod 🙂.
Jsem zvědavá co nás všechno čeká ....

petista
12. kvě 2009

Ahojík Donnald, myslím, že už jsme se někde potkaly, ne?
S tou ordinační dobou jsi měl potěšila, můj největší problém je, jak se dostat někam v pracovní dobu, a takhle by to bylo v pohodě. Můžu se ještě zeptat, jak dlouho dopředu je třeba se objednávat? Děkuju

donnald
12. kvě 2009

No možná tak na zamklým těhu ☹
Celkem mě překvapilo, že to bylo jen cca 14dni objednaci lhuta a to záleží na čase kdy tam chceš. Já tam taky chtěla až po práci, přece jen nemusí všichni vědět, kam chodíme 🙂.

petista
12. kvě 2009

Tak na zamlklým těhu určo ne, mě se totiž ještě nikdy žádné mimi ani náznakem nechytlo ☹ Ale ta objednací lhůta 14 dnů je super 🙂 ve Fn to bylo tak 3 měsíce. Moc si mě potěšila, děkuju 😉 Tak se třeba někdy potkáme, já ještě určo u svého gyndaře absolvuju laparku a potom lázně a bych to viděla na dr. Machače. Ještě se zeptám, nevím jestli si vyšetření dělají sami nebo jim budou stačit z FN?

donnald
13. kvě 2009

Tak to bohužel nevím...
Nicméne doporučuji zvlolit v olomouci Machače a neotálet 😵 . Ikdyž samopzřejmě má každý jiné zkušenosti.
Mě řekl, že budu mít PCOsyndrom a takl mi dal Clostilbegyt + pregnyl.Tak jsem zvědavá, už to mám za sebou - jako aplikaci, tak uvidíme.

petista
13. kvě 2009

Donnald, a to jste se Clostíkem a Pregnylem měli domácí snažení nebo IUI?

donnald
13. kvě 2009

Domácí snažení..

petista
13. kvě 2009

tak to je fajn 😉

smilers
13. kvě 2009

Nazdarek, s eomlouvam, ze Vam sem lezu jen chci napsat peti, kdyz uz ji tu vidim, ze drzim palce at uz to v reprofitu aspon vyjde 😉 a prinese stesti

petista
13. kvě 2009

Smil, děkuju 🙂