Slabá čárka?

nikolspace
27. kvě 2018

Ahoj holky. Už delší dobu se snažíme o miminko. Dnes jsem si jen tak díky zvláštnímu pocitu udělala test a zda se mi, že slabou čárku vidím. Vidíte ji taky nebo mi z té snahy už hrabe? ..na fotce bohužel není vidět tak jako naživo.
Ukázala se až po limitu, což mi taky vrtá hlavou jak se tam ty čárky po limitu můžou ukázat. Když hcg v těle je tak tam prostě je a k čemu limit.

lachtanice86
27. kvě 2018

@nikolspace je napsáno v návodu že výsledek odečítat pouze v limitu. Potom už to nebrat v potaz. Kdy máš dostat ms?

renuliena
27. kvě 2018

@nikolspace no ja nevim, já tam teda nic moc nevidím, ale treba to bude fotkou 🤔😉

nikolspace
autor
27. kvě 2018

Ms za 3., tudíž přesně za týden. Vím je brzy na testování. Ale ta touha se nedá ukočírovat.

nikolspace
autor
27. kvě 2018

Uznávám že na fotce je ta viditelnost šílená, v reálu jde vidět lépe 😕

biedronca
27. kvě 2018

Nevidim...

letadylkokane
27. kvě 2018

@nikolspace fakt nerozumim tomuhle predcasnymu testovani, reseni odrazu svetla a loveni duchu po limitu. Firmy, ktere vyrabeji tehotenske testy, z vas netrpelivych dam musi mit neskutecnou radost.

marii90
27. kvě 2018

@letadylkokane Protoze se uz nejakou dobu snazi a zatim bez uspechu? Ja nerozumim tomu, proc plno vasich reakci v diskuzich jsou vzdy tak negativni vuci zakladatelkam pripadne komentujicim. Kdyby se nedarilo poceti vam, tak uz vidim, jak jen v klidku sedite a cekate.

@nikolspace Bohuzel taky nic nevidim, drzim palce, aby tvoje pocity byly spravne 😊

misak48
27. kvě 2018

@nikolspace Já měla takovouhle slouboučkou, kterou foťák zachytit nedokázal, ale já si byla jistá, že ji vidím 9 DPO. 11 DPO (v den očekávané MS) už z ní byla normální krásně viditelná (i když slabá) čárka. No a za další dva dny už nemohlo být vůbec pochyb. Takže držím palce, aby to byl stejný stín jako na mém testu. Jen s dalším vydrž opravdu aspoň ob den 🙂

letadylkokane
27. kvě 2018

@marii90 protoze me proste logika nekterych zdejsich dam zarazi. Jedny testuji jak vztekle dva dny po sexu, dalsi tu resi, jak nejlepe podojit chlapa, jine resi, jak nejlepe podojit stat... A pak je tu proste skupina bab, ktera to zkratka nechape a divi se tomu. Nektete potichu jine nahlas.

priefi
27. kvě 2018

@nikolspace bohuzel taky nic nevidim. Ale ciste teoreticky, ten zvlastni pocit mohlo byt zahnizdeni, to test jeste neodhali. Doporucuji testnout v den vynechani, pokud jsi tehu, melo by uz to snad byt videt. Drzim pesti.

nikolspace
autor
27. kvě 2018

Všem děkuji za reakce, i když mě některé mrzí. Sama jsem sebe už v dotazu pasovala do role nedočkavky, co už jí hrabe. Možná trochu popřemýšlejte, že se jednou můžete ocitnout v situaci, kdy se budete chytat stébla trávy a nemusí jít nutně o těhotenství.. navíc, od toho takové stránky jsou, o zodpovězení dotazů, podělení se o zkušenost.

lachtanice86
27. kvě 2018

@nikolspace my s mužem jsme se snažili 3roky ale takováhle nedockavka co ji hrabe jsem nebyla. Takže si nemyslím že je to nějaká omluva. A prostě týden před ms je brzo a i kdyby tam náhodou něco bylo může to klidně odejít s ms a pak je to jen horší

nikolspace
autor
27. kvě 2018

Já se ale rozhodně neomlouvám, nemám za co. Pokud to někomu tak moc vadí, nemusí si příspěvku všímat a už vůbec komentovat.

cherris
27. kvě 2018

Já testovala taky týden před a čárka byla normálně viditelná, prostě jsem měla ten pocit, někomu se zase ukáže až týden po. Když se ti chce, testuj klidně každý den. Tvoje peníze. A já navíc testovala hned první měsíc, co jsme si řekli, že už by to šlo, takže žádné snažení, žádná zoufalka, přesto to chápu.

aneven
27. kvě 2018

Jsem bohuzel ve stejne situaci, takze mam naproste pochopeni...Tem, kterym to vyslo brzy, nebo maji holt pevnejsi nervy, se to asi tezko chape...Nicmene podobnych stinu a "duchu" uz jsem na testech mela plno a nikdy nic... Tenhle test rozhodne neni takovy, aby se z nej dalo usuzovat na tehotenstvi...Kazdopadne ve tvem pripade je brzo na jakekoli soudy, cili nadeje porad je. Zkus se na dva tri dny na testovani vyprdnout a pak uvidis. Drzim palce.

aneven
27. kvě 2018

Jo a limit sve opodstatneni ma asi zbtoho duvodu, ze "premaceny tes" muze po zaschnuti zvyraznit rysku v testovaci zone. Casto nejsou duchove na testech nic jineho nez ryska, ktera je vytlacena v testovaci zone. Chce to ponorit test do moci jen kratce, jak je uvedeno v navodu.

misicka1988
27. kvě 2018

Po 3 ketu jsem mela 9. den od vkladu ducha až několik minut po limitu. Teď je tomu duchovi 19 měsíců 😉

evulinka27
1. čer 2018

Tak jak to dopadlo? U prvního syna se mi čárka nepatrná objevila 10dní po ovulaci. 11.den byla už opravdu viditelná. Naprosto vám rozumím, že ta touha se nedá zvládnout 😀 také jsem to tak měla. Nicméně mě se zdá, že když naklopím monitor, tak tam něco malinko vidím.

zuzalinkak
1. čer 2018

@nikolspace tak jak to vypadá? Sílí čárka? 🙂 Já jsem.taky testovala už asi týden před očekávanou ms. ;) A kdyby se měl člověk celý život ohlížet na to, co si asi ostatní pomyslí než něco udělá nebo řekne, tak nedělá nic jiného. Nadhled a hodit za hlavu takové komentáře. ;)

nikolspace
autor
2. čer 2018

@zuzalinkak, @evulinka27 Holky hecla jsem se a netestuju. MS má dorazit dnes nebo zítra tak uvidíme.. moc vám děkuji za hezká slova, jsem ráda, zr mi aspoň někdo rozumí. I kdybych si každý den dělala 10 testů klidně hned po ovulaci, je to přece moje věc. Ale takhle hned člověka odsoudit.. snad se brzy poštěstí, i přítel už po všech vyslovených přàních myslí jen na to malé 🙂

simanov
2. srp 2018

Dobrý den, děvčata..co si myslíte?Dekuji

krystofovaa
21. kvě 2019

@lachtanice86 my taky 3 roky a nikdy jsem nedělala test před MS!Až to byl 1-2 dny tak potom se ukázal. Měla jsem to přesné jak hodinky. Druhé dítě až za rok snažení

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru