icon

Slabý test 12 dní po embryotransferu. Jaké jsou vaše zkušenosti?

levana33
23. lis 2021

Ahoj 🙂 jsem po ivf dvou 5 dennich blast.
Dneska jsem 12 den po ET a vysledek je takovy. Vcera 11 byl delany v 5 vecer je takovy slaby, ze holky mysli... i ja, ze jde spis o biochem, ale dneska rano trochu silnejsi, jen si rikam je to porad malo 🤔 ten navrchu je zaschly vcerejsi 11dni po et

Slabý test 12 dní po embryotransferu. Jaké jsou vaše zkušenosti?Slabý test 12 dní po embryotransferu. Jaké jsou vaše zkušenosti?
katherine177
23. lis 2021

@levana33 pozitivní tt

levana33
autor
23. lis 2021

@katherine177 děkuji 🥰

kackavb
24. lis 2021

Ahoj. Já měla 14 dni po ET slabou čárku a dnes mám doma 5letého syčáka🙂 Za mě normální.

levana33
autor
24. lis 2021

@kackavb děkuji 🙂))

marselina
24. lis 2021

@levana33 je to krasna viditelná čárka🍀🍀🍀gratuluji💗

levana33
autor
24. lis 2021

@marselina děkuji 🙂

levana33
autor
24. lis 2021

Dneska je to takhle 🙂 pridala jsem i mamatest 🙂 jsem spokojena 😋

kackavb
24. lis 2021

Moc gratuluji🙂

levana33
autor
24. lis 2021

@kackavb děkuji 🙂)

worena
26. lis 2021

@levana33 No to je pěkný😍 ať sílí buď ráda🍀🍀🙏🙏.Já to nevydržela, odpolední moč,8 den po ET dvou denního embrya...A nic, bílé jako sníh... Testovala jsem na základě bolesti břicha což je normální a velmi citlivých prsou cca 3 den ani ne jako celé pouze bradavky.. Tentokrát jsem měla i méně léků protože šlo o velmi rychlé jednání 😅 Šla jsem pouze na kontrolu a konzultaci po nevydařeném transfer v září a naplánovat ket na listopad..Na ultrazvuku bylo vejce jako hrom.Mudr hned že bychom ho měli zkusit.Byl čtvrtek. Sobota ovitreele v pondělí punkce, vajíčko se oplodnilo..Ve středu 17.11.transfer...

worena
26. lis 2021

@levana33 Moc gratuluji 😍😍🍀🍀 Ještě jednou bych si přála mít takový krásný test😍🤗❤️

levana33
autor
26. lis 2021

@worena děkuji🙂 určitě budeš, jestli ne teď, tak příště🙂)

zadnyvolnyjmena
11. pro 2021

@levana33 Ahoj, jsem ted 7 dni po transferu petidenniho a snehobilo. Tak jsem fakt zvedava, jestli se to aspon trosku vybarvi. Vsude vidim jen videa, jak uz ctvrty, paty den jsou na testech slabe carky. Je to strasna depka, tohle cekani a testovani a vyvolavani duchu 👻 Preju jen silici // ❤

levana33
autor
12. pro 2021

@zadnyvolnyjmena 7 den by nevidelo ani me graficke oko nic a to opravdu vidim i ty bile pruhy pred testovanim.
Urcite pockej 🙂 treba to bude jak u mne