Snažení Ovitrelle + plán styk. Zkušenosti ?
Ahoj, snažení na úrovni mého gynekologa (zatím bez centra) jeden cyklus aplikace Ovittrelle plánovaný styk, kontrola ultrazvukem, hormonální profil OK. Ovulace probíhá, ale bohužel cyklus bez úspěchu. Vaše zkušenosti - bral někdo Ovitrelle opakovaně? Bylo mi to nabídnuto na další cyklus. Povedlo se Vám? PS: vyšetření sper. za sebou máme též a bude se opakovat hrozný výsledek se nekonal mírná Oligospermie závěrem dle gynekoložky OK.
Ja dostala ovitrelle a zafungoval na prvni pokus nastesti🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@terka80 mám ovulaci i bez - v podstatě nevím proč mi ji píchla asi to je nchtěla podpořit ...
@natysnovec super
Mne bolo povedane, ze ovitrelle je k nicomu pokial ovulacia prebieha a par mava normalne styk.
@drndadrnadova zbytecny si myslim
Mr nefungobalo az ivf
Moje zkušenost: Clostilbegyt od 3-7 dc, potom 12dc píchnout ovitrelle a 14 dc IUI a první se zadařilo.
Co gynekolog to názor, mě bylo vysvětleno, že je to taková pojistka, že Ovitrelle načasuje ovulaci a i zajistí, že to vajíčko bude dostatečně vyzrálé. Kvalita spermií obecně klesá, tak podáním Ovitrelle chtějí zajistit, aby sex probíhal v době kolem ovulace a tak je větší šance přežití spermií a splnění úkolu 🙂. Takže zbytečné pro někoho, kdo sexuje často a má super spermie.
Zatím jsem Ovitrelle měla dvakrát a vždy jsem měla ovulaci o pár dní dřív než bych měla přirozeně.

@drndadrnadova bez ovitrelu nemate ovulaci?vetsinou se totiz kombinuje bud s clostilbegyt nebo femara