Vstupní konzultace do Gennetu - jak probíhá?
Hezký večer, s manželem jsme objednání 28.5 na vstupní konzultaci do gennetu. Co vše se řeší a jak to probíhá? Ještě mě zajímá za jak dlouho se pak třeba dá objednat na první inseminaci připadně IVF. Děkuji moc za zkušenosti.
@utrikocku děkuji. My to máme trošku jinak než asi většina. Máme už zamražené spermie kvůli manzelovych zdravotním problémům. Já jsem úplně zdravá a nemam jediný problém, tak že by to mělo jít hladce. První syn se nám povedl přirozeně na první pokus, ale to byl manžel ještě zdravý. Jdeme k panu doktorovi Dr.Leahomschi.
@ronja55 ty terminy si myslim, ze budou sedet I na Vas. Budou Vam muset ohlidat cyklus, udelat zakladni vysetreni jako nabrat hormonalni profil, pripadne imunologii, coz se standardne pred ivf dela. I kdyz mate zdrave dite a jste zdrava, tak Vam minimalne udelaji hormonalni profil pred stimulaci.

Jakmile se tam clovek dostane, tak uz to jde pomerne rychle. Inseminaci lze udelat uz od nasledujiciho cyklu. V pripade ivf do 2 mesicu. Zalezi na vysetrenich (genetika trva nejdele) a podava se zadost na pojistovnu a to trva mesic.