Výrůstek v děloze v 9tt po ET poradíte?
Zdravím vás děvčata. Mám na vás otázečku. Jsem v 9tt po úspěšném IVF/ET. Prcek je v pořádku, roste jak má a srdíčko bije jak o život ale v děloze mám od začátku těhu jaký si výrůstek asi zřejmě v místě kde se Drobek zavrtal. Při transferu byla děloha čistá. Doktoři to zatím moc neřeší, jen to hlídají a čeká se na 1. Screenink. Chtěla jsem se zeptat jestli jste náhodou neměla některá z vás něco podobného nebo jestli jste se s tim třeba nesetkali. Co by to mohlo být. Jestli to samo zmizelo nebo ne. Jsem z toho trochu nervózní, mám strach aby tam ten výrůstek za chvilku nezačal třeba prckovi vadit jak bude růst a nebo aby mu nějak neublížil. Na screenink jdu až za měsíc a mám obavu ze špatných zpráv. Je to naše vymodlené miminko. Prikládám i fotku. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Ještě mě napadlo zda to nemůže být myom?
Vidíš tak myom mě nenapadl. Je to mé první těhotenství a s tímhle nemám zkušenost. Dekuju moc za tu poradnu určitě tam napíši.

Zkuste se obrátit na porodnickou poradnu na www.porodnice.cz.Sice nefunguje online,ale třeba se odpověď dozvíte ještě před screeningem.