icon

Vyšší hodnoty HCG po KET. Máte podobnou zkušenost?

julieza1
5. srp 2025

Ahoj,

Mám za sebou první KET v přirozeném cyklu,embrya máme genericky testovaná,včera mi bylo potvrzeno těhotenství z krve a hodnoty jsou 4138, 14 den od KET. Vloženo jedno embryo. Když čtu diskuze každý má tento den většinou hodnoty okolo 500.
Má někdo podobnou zkušenost s vyšší hodnotou a bylo vše v pořádku? Kontrolu mám za dva týdny až.
Děkuji za rady a zkušenosti.

reeeza
5. srp 2025

Pokud to bylo 5dní staré embryo, tak jsi jako 19dpo. Nevím, kolik jsem měla 19dpo, ale 23dpo jsem měla hcg 23500. Bála jsem se moly i tušila dvojčátka, ale nakonec jsem v 17tt a je z toho jeden zdravý klučík 🙂

julieza1
autor
6. srp 2025
@reeeza

Pokud to bylo 5dní staré embryo, tak jsi jako 19dpo. Nevím, kolik jsem měla 19dpo, ale 23dpo jsem měla hcg 23500. Bála jsem se moly i tušila dvojčátka, ale nakonec jsem v 17tt a je z toho jeden zdravý klučík 🙂

@reeeza ano bylo to 5 dní staré embryo a dnes jsem byla jako samoplátce na krvi a 16 den od KETU mám 7888 hodnotu ,takže to roste jak má. Taky jsem právě četla nádor,mola a další špatné scénáře.

reeeza
6. srp 2025
@julieza1

@reeeza ano bylo to 5 dní staré embryo a dnes jsem byla jako samoplátce na krvi a 16 den od KETU mám 7888 hodnotu ,takže to roste jak má. Taky jsem právě četla nádor,mola a další špatné scénáře.

@julieza1 roste ti krásně 🙂 a tabulkově 🙂 určitě se není třeba obávat 🙂

julieza1
autor
7. srp 2025
@reeeza

@julieza1 roste ti krásně 🙂 a tabulkově 🙂 určitě se není třeba obávat 🙂

@reeeza Děkuji,člověk už má strach když má něco za sebou tak hledá furt nějaké ujištění

martina0888
7. srp 2025

To stejné jsem řešila před rokem. 14 dpt Hcg 4716. Vše bylo v pořádku, naštěstí celé těhotenství. Měli jsme štěstí vyšel hned 1. KET, dnes mám 4 měsíčního chlapečka 😍Držím palce 🍀🍀🍀

julieza1
autor
7. srp 2025
@martina0888

To stejné jsem řešila před rokem. 14 dpt Hcg 4716. Vše bylo v pořádku, naštěstí celé těhotenství. Měli jsme štěstí vyšel hned 1. KET, dnes mám 4 měsíčního chlapečka 😍Držím palce 🍀🍀🍀

@martina0888 Děkuji za uklidnění a gratuluji k chlapečkovi ❤️ Také to byl náš první KET a povedlo se ,tak snad bude všechno v pořádku až do porodu .