Vyšší hodnoty HCG po KET. Máte podobnou zkušenost?
Ahoj,
Mám za sebou první KET v přirozeném cyklu,embrya máme genericky testovaná,včera mi bylo potvrzeno těhotenství z krve a hodnoty jsou 4138, 14 den od KET. Vloženo jedno embryo. Když čtu diskuze každý má tento den většinou hodnoty okolo 500.
Má někdo podobnou zkušenost s vyšší hodnotou a bylo vše v pořádku? Kontrolu mám za dva týdny až.
Děkuji za rady a zkušenosti.
Pokud to bylo 5dní staré embryo, tak jsi jako 19dpo. Nevím, kolik jsem měla 19dpo, ale 23dpo jsem měla hcg 23500. Bála jsem se moly i tušila dvojčátka, ale nakonec jsem v 17tt a je z toho jeden zdravý klučík 🙂
@reeeza ano bylo to 5 dní staré embryo a dnes jsem byla jako samoplátce na krvi a 16 den od KETU mám 7888 hodnotu ,takže to roste jak má. Taky jsem právě četla nádor,mola a další špatné scénáře.
To stejné jsem řešila před rokem. 14 dpt Hcg 4716. Vše bylo v pořádku, naštěstí celé těhotenství. Měli jsme štěstí vyšel hned 1. KET, dnes mám 4 měsíčního chlapečka 😍Držím palce 🍀🍀🍀
To stejné jsem řešila před rokem. 14 dpt Hcg 4716. Vše bylo v pořádku, naštěstí celé těhotenství. Měli jsme štěstí vyšel hned 1. KET, dnes mám 4 měsíčního chlapečka 😍Držím palce 🍀🍀🍀
@martina0888 Děkuji za uklidnění a gratuluji k chlapečkovi ❤️ Také to byl náš první KET a povedlo se ,tak snad bude všechno v pořádku až do porodu .

Pokud to bylo 5dní staré embryo, tak jsi jako 19dpo. Nevím, kolik jsem měla 19dpo, ale 23dpo jsem měla hcg 23500. Bála jsem se moly i tušila dvojčátka, ale nakonec jsem v 17tt a je z toho jeden zdravý klučík 🙂