Zakloněná děloha, byl problém s umělým oplodněním?
ahoj holky,jsem objednaná na první konzultaci do Podolí kvůli umělému oplodnění,takže ani přesně nevím co mě čeká...byla jsem naposledy vyšetřená v Podolí s tím,že je u mě velký problém otěhotnět kvůli zakloněné děloze a defektu u jizvy po prvním porodu císařským řezem,kdy jsem porodila dvojčátka holky...ta děloha nejspíš souvisí s prvním porodem,nevím,nikdo mi přesně nic pořádně ještě neřekl...neměla jste tu také některá takový problém? a byl velký problém otěhotnět? díky za názory 🙂
Ahoj, mám založenou dělohu.Otěhotněla jsem druhý cyklus bez pomocí lékařů.problém byl trochu v těhotenství.Děloha se nechtěla otočit do správné polohy musela jsem měsíc ležet převážně na břiše
já měla normální, ale po revizi v 8tt mi do papírů napsali, že mám zakloněnou dělohu, otěhotněla jsem pak po dalším 4měsíčním snažení, máme holčičku taky narozenou císařem, teď se snažíme už druhý měsíc a zatím nic
@lenkazam měla jsem zakloněnou dělohu už před prvním těhotenstvím. Otěhotněla jsem po 3 měsících, děloha se na konci prvního trimestru otočila a po porodu se zase zaklonila. po druhé jsem otěhotněla hned, ale po pár dnech těhotenství skončilo a pak jsem otěhotněla po 2 měsících, děloha se zase na konci prvního trimestru otočilo a po porodu zaklonila. v těhotenství jsem žádný problém související s dělohou neměla. Znám i další holky, které měly zakloněnou dělohu a otěhotněly v pohodě. takže si myslím, že v tomhle by problém být neměl.
díky holky,s manželem se ,,snažíme" už druhým rokem,chceme holkám pořídit ještě sourozence...dr mi řekla že u mě může být problém kvůli zakloněné děloze a že nám doporučuje jedině polohu ,,ze zadu" tím to haslo....takže jsem se nechala objednat do Podolí,kde jsem předtím i rodila,aby mi udělali pořádné vyšetření...výsledek byl že mám defekt u jizvy a ta zakloněná děloha mi dělá velký problém otěhotnět(dle pana ředitele v ambulanci) a že mi rovnou nechají napsat doporučení na umělé oplodnění,že už i ty dva roky jsou dlouhá doba...takže za týden mám první návštěvu u paní doktorky,aby mi řekla co a jak...takže nevím,ale když říkáte že jste otěhotněly i tak bez problému... 😕
Taky mám zakloněnou dělohu (nevím jestli odjakživa nebo se tak zavinula po prvním porodu, první dítko bylo na první pokus), a druhý prcek se povedl napoprvé (ale s polohou máš pravdu 😅 možná to bylo plus), ani v těhu jsem problémy nikdy neměla.

@lenkazam ahoj, ja mám ted zaklonenou delohu a nikdo mi nikdy nerikal, ze bych kvuli tomu mela problem otehotnet, taky sice navstevuji car, ale kvuli PCO