Zkušenosti s KET a OHSS. Sdílejte vaše příběhy!
Ahoj holky💛 - musim si pobrecet 🥹, tak bohuzel et - embryjka neprobehl z duvodu hroziciho OHSS, doktor rikal, ze to nebude riskovat - kdyz by se zadarilo a ja otehotnela, tak by hccg zpusobilo naplno spusteni a mohla bych skoncit v nemocnici na kapackach a vodou na plicich a embryo by stejne museli odsat 🥹🤦🏻♀️, dostala jsem injekce Fraxiparine - Přípravek FRAXIPARINE se používá k prevenci (předcházení) tvorby krevních sraženin v žilách (trombózy a plicní embolie) nebo k léčbě krevních sraženin, v případě, že už došlo k jejich vzniku. FRAXIPARINE patří do skupiny léčivých přípravků nazývaných antikoagulancia, antitrombotika, nízkomolekulární hepariny.
Takze si jeste par 💉💉💉 do briska dam, s prichodem 🩸🩸🩸 by melo ohss uplne odejit, protoze se vajecniky splasknou.
Zatim mame dve emryjka dobre kvality. Ty se dnes ☃️☃️ zamrazi a dalsi 3 maji opozdeny vyvoj, nechaji je jeste do zitra, takze i to 5 se furt drzi 😉, 2 vajicka se nepodarilo oplodnit 🫶🏼 ze 7 🥚🥚🥚
Dalsi cyklus by se tedy provedl KET ☃️ a embryolozka rikala, ze paradoxne je vetsi uspesnost s KET nez ET, protoze telo precka ty hormony a je uz pak clovek v klidu.
Tak uvidime 🫶🏼✊🏻, 18.12. zaviraji do konce roku Pronatal, kdyz to dostanu, jak mam, tak by se to melo stihnout 🤍💛🍁🍂popripade v lednu 2024. 😘 Oplakala jsem si to, ale v 🏩 skoncit nechci a prijit zbytecne o embryo a ja porad verim, ze se dockame 🎄✨ zazraku 💕
Nekdo se stejnou zkusenosti?
ja otěhotněla vždycky jen po KETu, mám dvě dcery🙂
@luucia děkuji Vám 💕✊🏻
@ninanela děkuji Vám 💕✊🏻
Tak volali z laboratore a zamrazi nam jich vseh 5 ☃️☃️☃️, 2 jsou uplne nejlepsi kvality, 1 to dohnalo a ty dve horsi nechce zatracovat - protoze pry s horsimi embryi zeny otehotnely, akorat by se pak rozmrazily najednou a musela bych si dat obe, aby byla sance, ze se chytnout. Ale 3 se dobojovali a vsech 5 se udrzelo 😘🥰
Tak holky 💛, dnes lekarkou doporuceny KET az v lednu 2024, ted dostat 🩸🩸🩸, aby se ulevilo vajecnikum 🥚🥚, a rikala, ze v prosinci jeste budu dost pod hormony, tak aby se telo opravdu vycistilo, tak ty dva mesice a pak se na to vrhneme a vzhledem k memu delsimu menst. cyklu, nebude KET v nativu.
Jinak OHSS jsme pry zastavili ve spravny cas ;) 💕 Ale porad si musim pichat injekce na redeni krve. Tak se dam dokupy, chci i neco zhubnout, necham telo odpocinout 💆🏻♀️ a snad se pristi rok zadari.
Držím palce,užívej vánoční čas,příští rok bude veselo!😀
@ninanela snad ano, dekuji 💛✨

přesně takhle jsem to měla..je to teda 13 let 🙈 taky jsem to tenkrát obrečela, ale vše dobře dopadlo a po KET jsem otěhotněla..tak držím pěsti, aby to vyšlo i Vás 🙂