Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
My to jdeme říct dnes dnes rodičům od pritele, chtěli jsme ještě počkat ale mamka je nějaká psychicky špatná (79) a už má skoro jen nás tak jí to snad zvedne náladu a bude se těšit s náma, já se spíš bojím že budu mít vybavicku jak pro tři děti.
ahoj holky, budu nakukovat, můžu? Jsem zatím teda 6+0 po IVF, čekám na pondělí na potvrzení
@priefi díky za podporu🙂. Nám to právě v březnu nevyšlo (neobjevilo se noc na ultrazvuku), teď bylo všechno ukázkový a tak se bojím, aby se něco nepokazilo později. Přecejenom ty první tři měsíce jsou rizikový vždycky. Je ale pravda, že mě doktorka uklidňovala, že podle silných nevolností a zvracení to vypadá spíš dobře, tak budu věřit, že bude za dva týdny o dost větší
Ahojky já nebudu všechny označovat, však si to všechny přečtěte. K úspěšným kontrolám gratuluji, já jdu zítra na 8:45 a straně doufám, že bude všechno v pořádku. Už bychom si to zasloužili....
Chodim sem protože automatická skupinka mi přijde neosobní.
S těma vlaznyma reakcema na oznámení, mě by to možná bylo asi milejší, kdyby reakce byla "jo, to je fajn, tak ať to dopadne" než třeba "Ježíšinky to je paraaaaadaaa, bude miminko po, budeme vozit, nuhnat atd." Jsem typ co si hodně brání osobní prostor a soukromí, neslavím svátky, narozeniny a tak. Takže nepotřebuju ani přehnané reakce na těhotenství. Pro náš bude nejhorší to tajit před mojí babičkou a dědou. Oba potraty nesli hodně těžce, děda dokonce po cestě z hospody po tom prvním upadl na ledu.... Takže kdyby to nebylo zas dobre, nechci aby o tom věděli, což znamená nerict to ani nikomu jinému z rodiny protože u nás je to samá drbna.
Tak to ja propaguju kontaktní rodičovství, ale rozmazlovami od jiných rada nemám ☺
Tehu chceme co nejdéle tajit rodině, ale asi to neprojde 😕
@tsasenka : kašli na okolí, nikomu do toho nic není, ani rodině, podstatné je kolik dětí chcete vy s partnerem, každý ať si to zařídí po svém, velká rodina je krásná věc a pokud ji uživíte tak je to fakt jen a jen vaše věc, na blbé kecy se vykašli
Holky já dneska byla na kontrole, mám z toho dost smíšené pocity, už 2 měsíce jsem byla objednaná na prevenci tak jsem teda šla s tím že jsem podle MS 6+1 ... no sliznice je prý vysoká a gestační váček, akorát nemohla dlouho nic najít v něm a pak prý ,, jéé tady je nějaká šmouha, tak ji změříme - 2mm,, no takže odpovídá asi ještě o týden méně, přitom těhotenské testy jsem měla pozitivní ještě 2 dny před očekávanou MS ( už je to víc jak 2 týdny od pozitivního testu) takže při délce cyklu 28 dní se mi nezdá že by byla ovulace o týden později a testy byly pozitivní tak brzo, nevím no ... mám zase přijit za 14 dní jestli povyroste a jestli bude srdíčko ... to bude neskutečně dlouhá doba ☹
@ange_de_la_morte mela jsem to uplne stejne jako ty,kdyz jsem sla na prvni kontrolu,tak jsem podle ms mela byt 6+0 a vysledek byl stejny jak u tebe,pak jsem sla znovu za 2 tydny a uz bylo videt srdicko,prcek je o tyden a neco mensi,takze momentalne jsem 8+0, i kdyz bych mela podle ms byt 9+3
@jollisek : já si říkám bude to jak má být ... buď bude srdíčko nebo to nedopadne a má to tak být, no a jedem dál ... jen těch 14 dní je faakt tak dlouhá doba...
@ange_de_la_morte
@crazy_girl3 taky jsem šla na první kontrolu s tím že už mám 14 dní pozitivní testy a už bude vidět prcek. Nic. Váček. Tak jsem chodila na kontrolu co tři dny, dělala mi krevní testy jestli HCG stoupá atd. Teď chodím co týden, minulé už bylo vidět miniaturní srdíčko a prý odpovídá 6+4, tak snad zítra už bude větší. Každopádně poslední MS jsem měla 4.4. takže kdybych to měla brát podle ní, už bych měla být v 9tt. Což nejsem.
Holky, tak zubař úspěšně za mnou. měla jsem takové dva momenty, když mi čistila zubní kámen, kdy jsem se málem pozvracela, ale zvládla jsem to. Strašně mi teď krvácejí dásně, tak mi dala nějaké tři vzorky past, prej by to snad mělo pomoct, tak uvidíme...