Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarkoc : já to mamce řekla hned jak jsem našla 2 čárky, ale máme prostě zvláštní vztah - sdílíme spolu všechno, je mi podporou když se nedaří a radujeme se spolu z každé hlouposti , voláme si denně, nevydržela bych to neříct ... manželovým rodičům to nechceme ještě říkat - zítra jedem na oslavu synovcových narozenin tak doufám že to uhraju s volným tílkem a na to že řídím, jeho rodičům bych to klidně i řekla, berou všechno jak přichází takže z případného konce by tiatr nedělali, ale spíš mám obavy ze švagrové - oni se o miminko snaží už fakt hodně dlouho a nedaří se, ona to ponese fakt těžce
@ange_de_la_morte taky mám s mamkou taky takový vztah, taky to věděla hned po testu.
@ange_de_la_morte Mamka by mi taky byla, ale já jsem ten typ, kterýmu to spíš vadí, když už na něco takového dojde to rozebírat nějak víc...ani s manželem jsme to příliš neřešili, pobrečeli jsme si dva večery, mluvili o tom tak 3x a víc nevidím jako že je potřeba...a to ne že by mě nepodržel, ale nepotebuju k tomu slova...Mamka je taky spíše víc kamarádka než rodič, v tom problém není, ale dělá prostě z komára velblouda a všechno moc hrotí, tak jsme se naučila určité věci jí neříkat pro dobro nás i jí 🙂
@ange_de_la_morte a můžu mít sebelepší vztah s mamkou, řešíme spolu fakt skoro všechno, jako s kamarádkou, ale těhotenství je podle mě věc hlavně těch dvou a aby se mě od půlky těhotenství někdo ptal na jméno a kdy půjdeme koupit kočárek, na to fakt nejsem stavěná...nerada jsem řešila s kýmkoli příprav na svatbu, první těhu atd..krom manžela teda :D
tak holky včera jsem lehce zašpinila a dneska mě pěkně bolí břicho. Už mám černé myšlenky, protože minule to v tuto dobu začalo taky...takže jsem otrávená a už s pupíkem nějak nepočítám.
Co se týče jídla, tak u syna jsem jedla kromě tataráku všechno na co jsem měla chuť, včetně vajec a sýrů. Nějak jsem to nehrotila. Kávu jsem přiměřeně pila taky. Brala jsem jen kyselinu listovou. Dle mě prostě všeho s mírou.
@sarkoc : jsme jiné povahy 🙂, já jsem spíš extrovert, takže mi nevadí něco řešit skoro s kýmkoliv a když je toho na mně moc, tak toho člověka odkážu do patřičných mezí, když to nejde po dobrém tak pošlu do patřičných míst , ale většinou si z řečí nic nedělám a odpovídám na co chci, moje mamka je taková že se moc nevyptává, počká až s tím začnu já - to mi hodně vyhovuje
@crazy_girl3 : žádné černé myšlenky- ty nepomáhají, já už jsem od té středy taky srovnaná - ono to nějak dopadne ale nemaluj čerty na zeď, třeba je to jen blbost a bude zas dobře
@crazy_girl3 byla jsem kvůli spineni a bolestem v pondělí v nemocnici... jela jsem tam s pláčem že jsem ani na cestu neviděla, i já mám za sebou MA. A vše ok, malý hematom holt... takže pokud máš strach neboj se jet... nervy ti nepomahaji... drž se, všechno bude v pořádku
@crazy_girl3 nestresuj se, je to jen špinění a pokud si nejsi jistá, jeď k doktorovi, aby ses vyhla zbytečným stresům 😉 pěkně vodu s citronem a odpočívej 👍
Holky jak zvládají vaší muži vaše nevolnosti a to že vám je kolikrát celý den blbě???
@danyseq no, ten můj se děsí pohledu na zvracejici ženu asi, protože se o mě stará jak o malý dítě... už jsme docela přišli na to co mi pomáhá tak jakmile začnu zelenat nebo řeknu že to zase na mě jde, už běží pro zazvorovo-citronovo-matovou vodu co si každé ráno nakladam do karafy a pro malou svačinu... i v noci... on mě docela lituje, což je příjemná změna proti bývalému, který mi pořád jen říkal že miliony ženských jsou těhotné a žádná nedělá takový divadlo jak já...
@danyseq Chodí kolem mě a neví, co by🙂. Chtěl by pomoct, ale neví jak. Pak je z toho otrávenej a do ničeho se mu nechce🙂
@danyseq : můj řekne že je mu to líto a že ať nic nedělám a odpočívám, ale zas na druhou stranu večeři místo mně neudělá, takže asi tak 😀
@danyseq Manžel je zlaticko - pomáhá mi strašně moc, nakupuje, někdy vaří, s úklidem taky občas pomůže, někdy vezme ven dcerku, abych si odpocinula...ale on je žel zvyklý...občas me trápí silné migreny, kdy jsem dva dny opravdu úplně nepoužitelná (proti tomu je to teď sranda), posledně jsem to měla spojené hodně i s prujmem a zvracenim a jako okamžik, kdy sedím na záchodě, zvracim na dveře a bolesti u toho bulim, to uz doufám nikdy nezaziju...a chudák to po mě i uklizel, protože ja se o to deset minut snažila, aby to nezjistil, ale prostě jsem to nedala, ještě jsem to "schytala" ze jsem ho nezavolala hned...moc si vážím toho, jaký je a co pro nas dělá ☺
@priefi to jsem měla s prvním chlapem... ono dokud mi nerostlo břicho tak neměl absolutně pochopení, nic není vidět tak to nic nemůže dělat... no a když břicho povyrostlo, tak jsem byla zase za dramaqueen... nakonec jsem skončila na devět týdnů ve špitále a bylo vymalováno... třeba to tvůj bude vidět jinak když uvidí pupik, UZ nebo mu dej něco přečíst... ten můj má dokonce v mobilu stažené dvě tehotenske Appky a řeší všechno... ale jak jsem psala, zažila jsem i opak... tak to manželovi trošku realizuj, třeba to pomůže
Holky to já mám doma srandu i teror (v dobrém slova smyslu), já tedy nebliju alev začátcích jsem měla žaludek na vodě a bylo mi slabo a to mě nenechal dělat nic,ale on taky nic nedělal takže doma jak po výbuchu ale všichni v klidu, však se to nepo, a teď uklízím pomalu tajně 😂😂😂 jinak mě doma terorizují s jídlem, nesmím nic nezdravého, a já bych si tak dala nějaký hamburger (uteču tajně 😂). Dělám si srandu, ale oproti bývalému manželovi, který vše řešil tím že on chodí do práce a já musím doma makat a vyžadoval jídlo až pod nos, se mám s přítelem jako v jiném světě, všude je něco ale já jsem spokojená
Tak holky ten můj taky pomáhá to nemůžu říct že ne k ničemu mě nepustí až mě je to blbý že nic moc neudělám ale chvilkama to na něj padne a je vidět že je smutný a že neví jak mi pomoct když mi j blbě Což nese asi nejhůř že mi s těma nevolnostmi nemůže pomoct. Žaludek mám pořád na vodě je mi pořád slabo a není na to zvyklý jsem živel a byla sem pořád na nohou a v zápřahu a teď sem úplně odpadla

@priefi ne, tím jsem si žel skoro jistá...tatka jo, ale mamka to prostě nevydrží