icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
11. čer 2018

@malecek : doma mně taky hlídají co jím - dokonce i pětiletý syn chodí ,, maminko tam je hodně cukru to nepapej, a měla by sis dát banán ,... ,, - no můžu si za to sama, jak jsem si je naučila na zdravou stravu tak mi to teď oba moji kluci vrací když mám chuť zhřešit 😀

@iva_kucerova : v prvním těhotenství jsme se hodně ,,rozežrala,, - vůbec mi nebylo špatně takže jsem nic neshodila a celkem od začátku začla nabírat protože co do množství a četnosti jídla jsem se nijak neomezovala ( skladbu jsem si trošku hlídala) - nabrala jsem 29kg, doktorka ze mně šílela, ke konci už jsem fakt měla strach že to neshodím, ale ten kolotoč po porodu a k tomu jsem hned po návratu z porodnice musela skočit do kolečka ,, péče o statek a jehňata, koně,... atd,, - no svoji váhu jsem měla zpátky za 4 týdny - kojení a pohyb udělalo své

@malecek @maximaty @priefi : holky já místo máty dávám do vody s citronem meduňku a chutná mi to snad ještě víc, myslím že meduňka vadí mnohem míň tak tip 🙂 ale jinak bych mátu ve vodě s citronem neřešila

@kreveta1 : asi každému pomáhá něco jiného, já teď piju ledově vychlazený černý čaj ( koupila jsem si teď sáček bezkofeinového ale ještě jsem nezkošela- nevím jestli bude mít stejný efekt), a jinak asi vydržet - nechutenstvím trpím taky ( většinu dní - pak jsou dny kdy bych sežrala slona) a když nemáš na nic chuť to je peklo se donutit něco sníst ... musíme vydržet

ange_de_la_morte
11. čer 2018

Holky v sobotu jsme byli na zahradní oslavě - synovec slavil 1.narozeniny a bylo to super - sedělo se venku pod stromama, dětičky lítaly po zahradě, byl kotlíkový guláš ( já si dala a o půl hodiny později jsme ho zase vrátila do záchodu) ... no kdyby mi nebylo celý den tak těžko bylo by to lepší ale i tak jsme si to užili a švagrová se mně hned ptala že jestli už ( ví že jsme se dlouho snažili - oni se taky snaží) - takže další člověk co to ví, a tchýně se na mně taky dívala tak podezdřele a vůbec mi nenabídla víno ( to jinak dělá vždycky) takže to asi taky odtušila

Jinak u nás je teď ovocná sezóna takže moje nevolnosti nejsou úplně v dobré době - s vypětím všech sil po dopoledních vařím broskvové, jahodové a třešňové marmelády a odpoledne pak odcházím do zaměstnání a odbíhám na záchod zvracet - ještě že od středy mám dovolenou protože už padám

crazy_girl3
11. čer 2018

Holky, já jsem teda absolutně ko a bývá mi i hrozně zle, ale nezvracím. Muž je úplně v pohodě a absolutně nekomentuje, že celé odpoledne prospím a doma je bordel

lena21
11. čer 2018

@sarkoc ahoj, já si píchám Fraxiparine, ale už se mi to blíží ke konci, po kontrole na hematologii mi bylo řečeno, že mám píchat jen do konce prvního tr. Ve druhem nebudu muset, ale ve třetím mi to čeká zas a prý i s mnohem větší dávkou než teď, podle toho kolik v tehotenstvi přiberu. Je to pěkná pakárna, břicho mám už celý rozpíchaný, ale co se dá dělat.

malecek
11. čer 2018

@priefi děkuji za odpověď, budu tedy pít už jen vodu s citronem 🙂 mi to nevadí, jen jsem na mátu měla včera chuť. v podstatě je internet plný "informací" které člověka akorát vždy ještě víc dezinformují nebo aspon mi vyvstane ještě tak padesát doplňkových otázek.

malecek
11. čer 2018

Zkusím štěstí, je tady někdo někdo z Ostravy? chtěla bych chodit na těhotenskou jógu, jestli se někdo nechce přidat 🙂

priefi
Autor odpověď smazal
iva_kucerova
11. čer 2018

@maximaty jezdila jsem na kole, trochu běhala, jinak spíš procházky, výlety. Na kolo se ale necítím, přijde mi, že mi přitom tuhne břicho. Měla jsem to tak i s dcerou a musela jsem přestat jezdit hned na začátku. Teď je to tak max.na ty procházky a ani ty moc nezvládám, zase se hned zadýchám a je mi na omdlení. Když jsem čekala dceru, byla jsem z toho nešťastná, jak se všude říká, že těhotenství není nemoc a že se dá dělat všechno stejně jako před otěhotněním. Říkala jsem si tehdy, že to platí tak možná pro někoho, kdo je zvyklej celej den prosedět na gauči🙂. Je ale fakt, že první tři měsíce byly náročný, ale pak jsme zase začali výletit a nachodili jsme toho dost asi tak do 7.měsíce, takže jestli to teď bude stejný, nebo aspoň podobný, ještě se nachodím dost🙂

malecek
11. čer 2018

@ange_de_la_morte meduňku zkusím, musím vysadit, mi se jí moc nedaří pěstovat, za to máta je jak plevel, jede si kde chce.
to je super, že to u švagrové prošlo.
a na cukr zatím doma nepřišli, že bych měla omezovat 🙂 jinak budu chudák úplně 🙂

iva_kucerova
11. čer 2018

@maximaty téda, tak to je pěknej rozdíl🙂. Ale postavu máš teda krásnou

malecek
11. čer 2018

@iva_kucerova jj tomu se taky vždycky směju 🙂 já sice nemám extra obtíže, nezvracím a tak, ale ta slabost je kolikrát šílená, vyjdu schody a jsem na zdechnutí, na kolo stejně ted nemůžeme, syn měl zlomenou ruku, tak nesmí, tak počkám až bude moct chodit na bazén (zatím nesmí, at nespadne a znovu si neublíží) tak začneme chodit plavat. jinak nic víc extra nezvládnu, obdivuju těhule co běžně cičí, běhají atd.

iva_kucerova
11. čer 2018

@malecek taky je obdivuju, já si připadám jak balon už teď a to jsem zatim nic nepřibrala a na pohyb jsem docela zvyklá,ale tohle je fakt "jinej stav"

malecek
11. čer 2018

@iva_kucerova tak to máme stejně, ne jsem lenoch, hýbu se celý den, ikdyž tedy necvičím, ale jsem workoholik a ted jsem ráda, že jsem doma na neschopence a můžu si lehnout kdy chci, hlavně ty vedra jsou šílené, ta slabost je pak kolikrát tak šílená, že si musím jít lehnout třeba i po blbém oškrábání brambor. ale to jsem tak měla i se synem, nesnesla jsem hlavně stání na místě, třeba v řadě v obchodáku, to jsem byla schopná i omdlít.

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
11. čer 2018

Tak hlásím dobré zprávy. U dr. vše v pořádku, 6+4, srdíčko máme. Po těch letech to bylo nádherné a lepší dárek k 30tinám neexistuje

tsasenka
autor
11. čer 2018

Ahoj holky, všem gratuluji ke kontrolám a krásným fotkám 🙂 Já svoji fotku dostanu až v poradně, prý bude minu víc fotogenické 🙂

Jinak po 2 měsících je manžel konečně uschopněn a nemusíme několikrát týdně jezdit na převazy. Popravdě už jsem to nezvládala. Úderem 8. tt jsem začala dost zvracet, tak jsem ráda, že můžu být doma s dcerou, i když i to je někdy náročné 🙂

kikika87
11. čer 2018

@crazy_girl3 Gratuluji ! Mě to čeká ve čtvrtek a taky to pro mě bude narozeninovy dárek a ještě po tech letech ! Kdy jdeš zase na kontrolu?

kikika87
11. čer 2018

@tsasenka Já jsem dnes začala 7tt a musím říct, že nevolnost se taky stupnuje. Ale já nezvracim, to už fakt musí být. Tak snad se mi to vyhne 😊

tsasenka
autor
11. čer 2018

@crazy_girl3 Jo, tak bordel mám doma taky. Po chvilkách se zvednu a něco málo uklidím, taky je mi moc zle a nejraději bych celý den proležela

tsasenka
autor
11. čer 2018

@kikika87 Předchozí 2 těhotenství jsem snad zvracela od oplodnění 😀 fakt mi bylo hrozně zle. Ale teď zvracím později, ale i tak s 2leťačkou je to náročné. Snad to brzy přejde a dřív, než porodím 😀

crazy_girl3
11. čer 2018

@kikika87 CAR mě předal do péče mé dr, takže tam jdu v pondělí, tak prdelku zase uvidím

kikika87
11. čer 2018

@crazy_girl3 Tak to máš dobrý 😉 do jakého centra si chodila?

kikika87
11. čer 2018

@tsasenka Já jsem dneska nesnedla ani svoje nejoblíbenější jídlo. Místo toho sem na zelenině a ovocných zmrzlinach😁

danyseq
11. čer 2018

Tak vás zdravím holky moje nevolnosti dnes vygradovaly kolapsem a zkončila sem v nemocnici na kapackach tak snad pomuzou

crazy_girl3
11. čer 2018

@kikika87 do Unica v Brně

@danyseq ať jsi Brno v pohodě!!

jollisek
11. čer 2018

@danyseq tak se drz a at ti je lepe, kapacky urcite zaberou 😉

danyseq
11. čer 2018

@crazy_girl3
@jollisek děkuji snad jo jsem teď úplně bez síly a bez energie tak snad se to srovna

tsasenka
autor
11. čer 2018

@danyseq Jejda, tak přeji, ať jsi brzy v pořádku 🙂

Strana