Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahoj holky, tak jak se máte po víkendu? Já jsem pořídila skútr na dojíždění do práce a do obchodu ve vedlejší vesnici. Poslední dva dny mám zvláštní "bolení" v podbřišku. Je to něco jako bývá třeba před menstruaci, ale ne tak úplně stejné.... Vůbec netuším co by to mohlo být, nespinim ani nic jiného, jen mě prostě je DIVNĚ 😂 zítra mě čeká screening v Brně, trošku začínám mít smíšené pocity, cítím na srdci že začalo trochu jinak busit, asi jako když mám jet závody na koni, taková ta nervozita, tréma, strach a těšení se zároveň..... Ach jo, už ať je to za mnou.
@krisatko já mám tyto pocity před každou kontrolou. Vždy se těším a bojím zároveň. Tesim se že uvidím miminko a bojím se aby mi neřekl doktor něco špatného. A čím víc mám děti, tím se bojím víc a vic. Vždycky si říkám, takové požehnání, čtyři zdravé děti a teď snad i pět zdravých dětí. Vždycky si říkám že se musí něco stát, když máme takové štěstí. Samotnou mě to štve a ráda bych tak neuvažovala, ale mám to v sobě.
@krisatko uvidíš screening dopadne dobře a pěkně si prohlédnete miminko.
Holky je v 16 tt utz? Ty kontroly kdy není utz mi přijdou úplně zbytečné. Bohužel teď mám dr. který utz opravdu šetří. Když jsme bydleli jinde, měla jsem utz každou kontrolu a i sám dr. Tenkrát říkal že i on je klidný, že vidí co se s miminkem děje.
Ahoj holky tak myslim, ze z unoru preskocim k vam. Dle usg su 13+4 tt tak nam to vychazi na konec ledna 🙂
Vlašín je jeden z nejlepších gynekologu. A prý má naprosto skvělý odhad na pohlaví miminka. Já u jeho nebyla, mám to od kamarádek.
Dneska jsem byla na screeningu, výsledky krve OK, ultrazvuk taky, akorát podle MS jsem 13+1 a podle ultrazvuku 13+6, což mě děsí, aby to nebyl obřík. Tatínek měl totiž porodní váhu přes 5,5 kila a to je pro mě zlý sen.
Holky prosím o radu. Neznáte nějaký tuhý deodorant, který je bez parfemace? Mě ty voňavé strašně vadí. A ještě krem na ruce bez parfemace. Hledala jsem deodorant dneska na netu a nic sem nenašla..
Ahoj holky, tak mám za sebou konečně taky screening. Všechno ukázkové, riziko všech syndromů menší než 1:20000. Mimčo trochu povyrostlo, vrátili mi termín z 2.2. zpět na 29.1. Akorat na pohlaví je prý ještě brzo. Tak mě napadlo, vy jste tu řešili pohlaví podle volného beta HCg, že? Jak to tam bylo? Hodnota 120 by odpovídala spíš holce, stejně jako u mě všechny ostatní "babské rady", co?
@priefi dekuju moc .. no me uz rekli, ze uz bych ani vitaminy nemusela brat .. mimi teda roste .. su zvedava na priste poradne co za tyden zas vyjde :o
@priefi Sadlo😂 já doufám, že už se mi to změní, že mi ty pachy nebudou takhle vadit celý těhotenství. K tomu screeningu. Já byla minulý týden, neznám žádná čísla, jen mi řekla, že je to negativní. A za 3 týdny jdu ještě na krev na ty triple testy. Ze prý kombinace obou vyšetření je nejlepší. Každý si to prostě dělá jinak😏
Holky, musela jsem sem kliknout 🙂 Před deseti lety jsem chodila na Leďnátka 2009. Toto uběhlo a kolik radostí (ale i starostí) jsme zažili. Přeji vám všem zdravá miminka a mnoho radostí.
Mi moc ukazovala na holku,doktorka na screeningu to vidí na kluka a muž taky na kluka, taky mi to prý hodně sluší a jsem prý jiná.

Ahoj holky, dnes jsem byla na screeningu. Utz dobrý, výsledky krve budou v pondělí.
Mám teď jen trochu dilema s utrogest. Dr. mi něco jiného řekla v poradne, něco jiného jsme resily mailem...(aneb tak si vyber). Dnes jsem 13+0. Říkala, že mám dnes vzit poslední dávku a pak vysadit. Beru 2-0-2. A v poradne mluvila něco o tom, že budu "pak" brát 2 na noc... tak nevim, co si z toho vybrat, jestli to fakt utnout naráz. Je fakt, že placenta už funguje, ale zase mám nějaké ty změny na čípku, které by utros mohl "pohlidat"... tož fakt nevím. Nejste na tom některá podobně?