Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@krisatko taky jsem dnes byla a podle dr taky vše v pořádku ale výsledky do týdne. Tudíž tu lavinu by museli slyšet dvojnásob. Sice jsme se neptali na pohlaví, ale přítel tvrdí, že viděl na 3D kluka .. já teda neviděla nic :D
Holky, s těma jménama po rodičích mě to taky štve. Když jsem čekala první, tak hlavně, ať je po mě, nebo po manželovi - prudila tchýně. To jsem prostě utla, nelíbí se mi to. Mám dost fantazie, abych vymyslela nějaké pěkné jméno. A pak se mi taky nelíbí starý/stará a mladším mladý/mladá nebo junior. Takže jsem řekla, že to nehrozí 😀
@tynka75 byla jsem zacatkem cervrnce v Egypte s na podzim jeste asi otocime Turecko 🙂
Ahoj holky jsem tu poprvé v nějaké diskuzi čekám třetí miminko je mi 24 a mám dvě dcery jedný je 6 a druhý skorem 4 zítra jdu na genetickou konzultaci protože můj bráška je od narození mentálně postižený je postižený díky tomu že se mu dostal mok do mozku což se už v dnešní době dá hlídat takže mě doktoři často kontrolují ale zatím je vše v pořádku byla jsem na screeningu v Plzni, ale zatím pohlaví nevíme tak snad se to už dozvíme zítra byla bych ráda chtěli bychom chlapečka, ale i když to bude holčička taky budem rádi prostě hlavně že to bude zdraví. Přidala jsem se kuli tomu že si nemám ským popovídat kromě dětí a manžela
@tsasenka Mi jsme chtěli aby se druhá dcera jmenovala Abigail a nebo Ilonka, ale tchýni se nelíbilo, že by měla mít jméno po ní, že je to prý hrozný jméno tak jsme řekli že se teda bude jmenovat Abigail a to už se zhrozila tak nakonec řekla tak jí nechte to jméno Ilonka. Což jsme byli rádi protože se nám to líbí máme Marušku a Ilonku což jsou moc hezká jména. A teď by jsme chtěli Ronka po tátovi tak snad se to splní
@kikika87 jeee, my jsme u žádného dítěte taky nevěděli co budeme mít, okolí to nějak nechápalo, že v dnešní moderní době si to nenechat říct. Taky jsme poprvé nakoupili neutrální barvy a když se narodila holčička, tak stejně všichni nakoupili hromady růžové a my nemuseli nic. Tentokrát si to necháme říct jen abych už mohla vytridit miminkovské velikosti. Máme toho doma strašně moc.
@bemo Já myslím, že u nás to taky nikdo nepochopí. Budou nás furt přemlouvat ať si to necháme říct, protože jsou zvedavejsi jak my. A přesně, jen se to narodí, stejně začnou nakupovat růžový nebo modrý a bude toho až az.
Jinak mě to přijde jako strašně krásný překvapení když nevis co to bude 👍 akorat pry se musime dohadovat o dvou jmenech😂
Já sice pohlaví vědět chci, ale okolí to nerekneme prave proto, aby klidnili nákupní mánie. Kdyby to totiž náhodou byla holcicka, nic růžového mi nesmí domu.
My možná režimem pohlaví, ale určitě nebudu říkat jméno. To mám vybrané už několik let, po manželově mamince co umřela na rakovinu prsu. Nechci aby to někdo věděl a už vůbec ne tchán. Až se nemá na co při chlastani vymlouvat.....
My teda klidně řekneme, co to bude. Zagorku bych dělala v případě, že bychom pohlaví znát nechtěli. U nás stejně nehrozí, že by se někdo jal nakupovat mimivěci😂
Jinak k těm stejným jménům u prvního to bylo jasné, po taťkovi a dedovi. Zmatek docela obstojnej. Posledně děda podepsal manželovi plat.kartu😂 Ale teda s poštou to má jinak fakt i výhody😂
A ještě... pokud to bude treti kluk, tak jsem pěkně v prdeli, bo nevím, co vybrat za jméno 😂
Já taky nejsem zastáncem "holčička růžové, chlapeček modré" klidně tu holku obleču i do zelene nebo hnědé. Taky nenosim nic růžového a červenou jen hodně zřídka.
@priefi Nevezmu je ani na velký. Musela bych ji táhnout do Brna a malá je prostě drak. Já si udělám výlet. A z toho screeningu jsem neměla nic ani já. Ona by nebyla v klidu ani minutu a kdo ví, co na mě vyjde zase za doktora. Ta doktorka by je vyhodila na chodbu. Poslala tam i mě, že jsem u vyšetření promluvila a mimi nespolupracovalo 😀

My nemáme vůbec nic a nakupovat začnu až po tom screeningu ve 20.týdnu. My si pohlaví necháme jako překvapení, tak budeme ještě muset vybírat neutrální barvy.
Jinak moje máma, která ještě ani neví, že jsem těhotná už pres lety koupila postylku od sousedky a kdoví co všechno jo. Vkus nemá, takže to budou všechno super vecicky😂😂👍