icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
17. srp 2018

@renulkka Mate spoustu casu. Ja cele minule tehotenstvi chtela kluka Petr, shodli jsme se na tom. A nekdy v osmym mi chlap povida "A co kdyby to byl Franta?" Libilo se nam to, tak je to nakonec Franta..

vilmic
17. srp 2018

@renulkka Co Amálka? Nebo Emílie? Olívie? Asi bych se držela tý samohlásky na začátku?

frndafrrr
17. srp 2018

@renulkka A ještě Štěpánka, ale já mám na jména dosr specifický vkus, né pro každého. 😀

jessulka
17. srp 2018

@renulkka Mne by se k těm jménům co už mají vaše předchozí holčičky líbila Štěpánka 😍

jessulka
17. srp 2018

@frndafrrr Jééé, já už to měla rozepsané a ty jsi to napsala. Ta stejná intuice 😉

jessulka
17. srp 2018

@renulkka Všechna jména, která jsi jmenovala jsou oproti těm jménům vašich holčiček strašně tvrdá. To by se mi nelíbilo. "Vlasta" to mne rozesmálo. Oproti Anežce a Elišce je to nebe a dudy. Tvůj muž má vkus 😂 Se tu směju. Moje teta je Vlasta a všichni jí říkají Vlastino. Jde mi z toho mráz po zádech.

frndafrrr
17. srp 2018

@jessulka Já bych totiž byla uražená, kdyby ségra měla ťuťu jméno a já ne. 😀 Sama ale mám radši tvrdší jména máme - Radek a Adina, asi deformace, z práce, ale k 70 leté raketě, která drbe na pavlači mi Eliška prostě nejde. 😀

jessulka
17. srp 2018

@frndafrrr Jáá si taky vždycky řeknu, až ten člověk bude starý, jak mu asi budou sousedky říkat. Já chtěla třeba Marušku a pak jsem si řekla, že by z ní chudinky udělali Mařku, Mařenu, Marunu. Tak to jsem zavrhla a začala jsem vybírat jména, z kterých nelze moc udělat nadávka, nebo aby to nebylo zase moc ťuťu ňuňu

renulkka
17. srp 2018

@frndafrrr Šárku jsme zavrhli právě kvůli R :( A jinak ty zdrobnělé jsou celkem dlouhé :( Manželovi se ještě líbí Vlaďka 🤔 Ale mě moc nesedí 😂

dominika963852
17. srp 2018

@jessulka To mi připomíná toho bývalého blbe mojí švagrový. Mají spolu dvě holčičky a před půl rokem se rozešli a od té doby nic, jooo vlastně jednou si je vzal na hodinku,ale jinak nic víc. Ta starší si na něj občas vzpomene, mladší ani ne. Jednou prý řekl,že až budou holky větší tak si ho vyhledají sami. No fuj že se nestydí ti chlapi !! Tohle by můj manžel nikdy neudělal.

dominika963852
17. srp 2018

@renulkka My máme v rodině Elišku a Leničku 🙂 . Hezká je i Hanička .
Naše holčičí favoritky jsou Amálka, Lucinka ale i Radka třebas, ono to určitě nějak dopadne :D

dominika963852
17. srp 2018

A jak po sobě čtu Haničku tak i Anička by u vás bylo fajn 🙂

jessulka
17. srp 2018

@dominika963852 Nebudou ho vyhledávat, zavrhnou ho úplně. A já zase říkám tomu mému bývalému blbovi, že mu přeju, aby mu to jednou Verunka vrátila i s úrokama. Prej jak to myslím? Tak mu říkám, že to nemyslím vůbec zle, ale zrovnatak, jako on sere na ní, tak se jednou vysere ona na něj. A taky jsem mu už několikrát řekla, že je to sobeckej hajzl, kterej si hraje na otce a že jsem vděčná za to, že jsem poznala M., který Verunku miluje z celého srdce a rozdal by se pro ní. M. má z předešlého vztahu 4 letou holčičku a nedokážu si představit, že by s námi Ellinka nejela na nějakou z našich dovolených, nebo výletů. Všechno plánujeme společně. Jenže Verunky otci na tohle chybí rozum.

renulkka
17. srp 2018

@smigli Tak čas je, ale my jsme vždycky vybrali a tak už to bylo 🙂
@vilmic No muž jmeno od A a E už nechce 😃 Starším ročníkům v rodině se to dost plete 🙂
@frndafrrr @jessulka
Štěpánka je fajn, Mě se třeba líbí Jindřiška nebo Oldřiška, ale je to už celkem dlouhý 🙂
@dominika963852 No ale to zas je Lenka, Hana (manželova teta) atd 😃

dominika963852
17. srp 2018

@jessulka Přesně tak,to mi naskočilo taky jako první, že ho vyhledávat určitě nebudou.
My ženský to máme nastavený asi trochu jinak 🙂 .

@renulkka Ahá, tak to chápu :D . Tak ono vymýšlet tři ženský jména po sobě asi není žádný med :D

renulkka
17. srp 2018

@dominika963852 U kluků bych vybrala jmen snad 5 :D A u holek prostě co se mi líbilo, to už jsme vybrali 😂 No aspoň mám co po večerech dělat, když budu kojit a uspávat malou, tak můžu přemýšlet a hledat jména :D

dominika963852
17. srp 2018

@renulkka No jasný :D tak to už bývá :D
Ale jak říkám, do porodu určitě něco vyberete ;)

1nelinka
17. srp 2018

@renulkka my to zas mame obracene pro holku mame nekolik jmen ale pro chlapecka zadne..nebo zadne mamzel chce Benedikta a nic jinyho se mu nelibi..ale zatim nevime kdo se ukryva v brisku😂😂

basice
17. srp 2018

@renulkka tak my s tím holčičím jménem také trochu pobujeme. To so se líbí mě, se nelíbí moc manželovi a hlavně nechceme moc české jméno, takže spíš trochu něco jiného. Mě se líbí Isabela, Linda, Sára, Laura. Jediné, co se líbí i manželovi tak je Emily. Tak uvidíme.

jenny888
17. srp 2018

Holky a co rikate na jmeno Nora, me prijde strasne moc elegantni, krasne...ale muz o tom nechce moc slyset...prvni jsem chtela Eleonora ale zkracene by se ji rikalo urcite Eli a ja na Eli a Ela atd jsem vysazena...tak proto Nora...jenze muj muz rika, ze mu to prijde hrozne tvrde Nora Krzeminská (Křeminská) a tak jsme se nějak shodli na Tamaře...další věc je, že ani nevíme jestli to bude holčička ale u kluka máme jasno...byl by to Tobiáš 🙂

renulkka
17. srp 2018

@basice My zase dáváme spíš české 🙂 Jsme takový "staromódní" v tomto 🙂 :D

tynazezu
17. srp 2018

@jenny888 no já nevim, mě prijde Nora i Tamara stejně tvrdé...ale celkem hezké ;)

jenny888
17. srp 2018

@tynazezu no me prijdou obe tvrda prave...ale to se mi na tom libi...me to manzel obhajuje s tim, ze si z ni budou delat deti srandu...jako ze kralici nora a tak...tak se mu snazim vysvetlit, ze deti si vymysli cokoli na jakekoli jmeno...ja jsem Jana a taky jsem si toho v detstvi uzila...

renulkka
17. srp 2018

@frndafrrr
@jessulka
@dominika963852 Holky, tak jsem vrazila chlapovi do hlavy brouka s Jindřiškou, Oldřiškou :D Nechala jsem mu tam tu jeho Vlaďku :D Štěpánku nechce, to je manželka kamaráda a je to s prominutím pipka :D Dál jsem našla i Johanku (ale nevím, jak by se jí říkalo? I třeba v dospělosti, to musím prozkoumat), ale celkem mě to zaujalo :D No seznam máme, času na vybraní habaděj, tak snad se na něčem společně shodnem :D

beruska125
17. srp 2018

@renulkka my taky vybíráme spis české jméno, taky máme typicky české příjmení takže vyloženě cizokrajne jméno by se nehodilo. Par typu máme ale času ještě dost🙂

misak48
17. srp 2018

@renulkka já mám jednu Johanku v oddíle a voláme na ni většinou Joži 🙂

dominika963852
17. srp 2018

@renulkka teda ale Johanka je pěkný 😊

silwiin
17. srp 2018

Johana se mi taky libila, ale nakonec mame vybrano jmeno Klara, teda muj drahy ho vybral, mel zadan ukol a splnil ho k nasi oboustranny spokojenosti🙂

A dosla mi z Wishe bozi deka, no spis takovy pytel na spani, sice jsem objwdnavala tucnaka a dosla kocka, ale co by clovek chtel po tamanovi, ze...
ale tak pekna je taky🙂

renulkka
17. srp 2018

@silwiin Mě se zalíbila přímo Johanka 🙂 Máme v kalendáři obojí, jsem koukala 🙂 Johana i Johanka 🙂 Tak je v užším výběru :D

silwiin
17. srp 2018

@renulkka vidis to ani nevim ze jsou dve verze🙂 tak johanka lepsi, ale nakonec s tim nasim "ova" je lepsi kratsi jmeno🙂

Strana